От ВМРО призоваха партньорите си от ГЕРБ и Обединените патриоти

...
От ВМРО призоваха партньорите си от ГЕРБ и Обединените патриоти
Коментари Харесай

ВМРО: Проблемът в Обединените патриоти рефлектира и в отношенията с ГЕРБ

От Вътрешна македонска революционна организация приканиха сътрудниците си от ГЕРБ и Обединените патриоти да работят за осъществяването на техните цели за ръководството на страната. Според партията би трябвало да има прогрес в рационални периоди и единствено това би осмислило тяхното присъединяване във властта, съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия депутатът от ПГ на Обединените патриоти доцент Милен Михов.

"Ние желаеме да вкараме гориво в системата, още веднъж Обединените патриоти да работят и да бъдат решителен фактор в ръководството на страната ", сподели Михов.

Проблемите в обединението ни идват от личностни упоритости, желания за налагане и превъзходства, добави депутатът. "Проблемът в Обединените патриоти рефлектира и в връзките с ГЕРБ. Първо обаче би трябвало да подредим личния си двор, с цел да бъдем решителен фактор в ръководството ", добави той.

"Ние желаеме няколко доста значими неща - ограничения против циганската престъпност, разрешаване на проблемите на българите в чужбина и облекчаването на процедурите за приемане на българско поданство, както и въпросът със обществената неправда ", добави още представителят на Вътрешна македонска революционна организация.

"Ние желаеме да бъдем дружно, работим интензивно ", разяснява Михов въпроса по кое време ще стане ясно дали Обединени патриоти ще излъчат общи кандидатури за идните евроизбори.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР