От ВМРО Обединени патриоти разкритикуваха левица за искането да се

...
От ВМРО Обединени патриоти разкритикуваха левица за искането да се
Коментари Харесай

ВМРО скочи на левицата

От Вътрешна македонска революционна организация Обединени патриоти разкритикуваха левица за настояването да се отдръпна бюджета.

„ Да изтеглим бюджета и какво ще последва от това? Държава без бюджет, без рамка на финансовите благоприятни условия, без задължения към приходите на хората, без по този начин подложените на критика нараствания на пенсии и заплатите!? Аз не одобрявам мнение на една уважавана политическа мощ, с искания да ръководи страната, да импровизира по тематиката бюджет в 12 без 5 сега, в който Народното събрание стартира да гледа бюджета. Някак не е съществено “, сподели депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Обединени патриоти Милен Михов, представен от Българска национална телевизия.

„ Аз мисля, че е ясно за всички, че изискванията, в които живеем освен в България, в Европа, само че и в целия свят, са отвън рамките на общоприетото държание. Можем да си зададем въпроса, в случай че в този момент бяхме в предизборна акция, в случай че в този момент водихме акция за избори и провеждахме избори, в каква обстановка бихме били сложени? Аз мисля, че обединяването, спазването на ограниченията - персонални и групови, доверието към българските медици и компетентността на здравния министър, би трябвало да бъдат уважавани. Ние ще се оправим с епидемията, единствено в случай че сме способни да водим целенасочени и групови дейности “, сподели още Михов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР