От влизаме в този парламент с три приоритета. Първият -

...
От влизаме в този парламент с три приоритета. Първият -
Коментари Харесай

Нинова: Ще бъдем социалния стълб и гаранта за стабилност на България

От влизаме в този парламент с три целта. Първият - започването на същинската смяна на досегашния модел на ръководство, възобновяване на държавността и конституционните правила на разделянето на управляващите, правова страна, правдивост, тъждество, независимост и мир. Второ - превеждане на страната и на българския народ през рецесиите с грижа за хората. Трето, дейна, проевропейска външна политика на равноправни сътрудници с другите страни членки на Европейски Съюз за ускорено приемане на Плана за възобновяване и резистентност и за напредване напред на оперативните стратегии. Това съобщи водачът на в оставка.

"Преди 5 години тук назовахме досегашния модел на ръководството по този начин - паралелната страна на задкулисието и народ, пленен от свои. Т огава най-големият зложелател не беше ГЕРБ, а страхът ", сподели още тя.

"Ние се старахме през тези години да им дадем сили и кураж и преди една година хиляди български жители излязоха на площадите, преодолели този боязън. Ние през днешния ден разбираме своята задача да създадем тази смяна. За нас тя се състои в три елементарни неща. Първо, закони, признати с грижа за хората. Второ надзор върху използването на тези закони. И трето - заслужено правораздаване за този, който ги е нарушил. Ако пресечем корупцията в зародиш, лобистките закони, в случай че реформираме правосъдната система - то смяната е станала ", добави Нинова.

За най-големият проблем в този момент са растящите цени: "Едновременно с това би трябвало да се оправим с три рецесии и да не допуснем четвърта ", разяснява още водачът в оставка на.

Левицата са подготвени и с стратегия за деяние в първите 100 дни. Нинова се обърна към новите депутати с думите, че може да се разчита, че са предвидими и постоянни: Ще бъдем обществения дирек и гаранта за непоклатимост на България!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР