От векове китайките боготворят чудодейната сила на тюркоаза и вярват,

...
От векове китайките боготворят чудодейната сила на тюркоаза и вярват,
Коментари Харесай

Древна китайска любовна магия привлича желания мъж

От епохи китайките боготворят чудодейната мощ на тюркоаза и имат вяра, че той е в положение да накара който и да е мъж да се влюби в тях. За да привлечете и вие възприятията на обичания си, ще ви трябват украшение и съд, направени от тюркоаз,червено парче плат и алена свещ.

В продължение на 10 дни носете бижуто и най-малко два пъти дневно се концентрирайте върху облика на обичания и желанието да бъдете с него. Като минат дните, свалете бижуто и го поставете в съда за още 10 дни.

Покрийте бижуто с дъждовна вода. На 11-я ден (пресметнете го по този начин, че да се пада новолуние), отрежете от аления плат парче с размера на носна забрадка. През нощта, сред 23 и 3 часа влезте в тъмна стая, в която няма мебели, огледала и светлина и занесете парчето плат, свещта и тюркоазените предмети.

Трябва наложително да сте сами. Прошепнете над съда с водата и колието молбата си да се съберете с обекта на възприятията си като обещаете да се отблагодарите за услугата.

След което запалете свещта, капнете 10 капки восък върху парчето плат и скрийте всички предмети, без него. На другия ден намерете метод да го допрете до обекта на възприятията си.

Източник: chudesa.net
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР