От векове жените търсят тайната на вечната красота и младост.

...
От векове жените търсят тайната на вечната красота и младост.
Коментари Харесай

Източната тайна за красотата и младостта - оризовата вода!

От епохи дамите търсят тайната на безконечната хубост и младост. Природата ни подарява с всевъзможни потребни артикули, които ни оказват помощ в разкрасяването и подмладяването.

Оризът е една от най-строго защитаваните секрети на Изтока. Той от дълго време се употребява като естествен лек за безупречна кожа от хилядолетия насам. Неслучайно е и национално ядене на доста азиатски страни.

Как да употребявате водата от ориза?

Сварете ориз във вода. Оставете да заври мощно. Когато оризът е подготвен, отцедете водата и я оставете да изстине. След като се охлади я налейте в подобаващи съдове за предпазване. 
 Защо да консумираме кафяв ориз вместо бял Защо да консумираме кафяв ориз вместо бял
През 2020 година беше оповестено изследване, което свързва потреблението на бял ориз с нараснал риск от развиване на диабет вид II, изключително в...

За безукорен загар

Накиснете памучен тампон с оризова вода и нанесете върху почистена кожа вместо тоник. Прилагането на оризова вода подтиква растежа на клетките и усъвършенства притока на кръв. 

За раздразнена кожа

Прилагането на вода от ориз отстранява обривите и кожните възпаления като успокоява по натурален метод. Според проучванията, пациенти с атопичен дерматит настояват, че 15-минутна вана с оризова вода два пъти дневно успокоява доста положението им.

За здрава и блестяща коса
 Ето за какво дамите от Изтока в никакъв случай не изхвърлят водата при варене на ориз Ето за какво дамите от Изтока в никакъв случай не изхвърлят водата при варене на ориз
Оризът е главната храна на доста страни от далечния изток. В Европа се употребява и за пълнени зелеви ролки и пълнени чушки, за приготв...

След измиване с шампоан, нанесете малко оризова вода върху косата си. Оставете я за няколко минути и по-късно изплакнете. Протеините от ориза ще укрепят косъма.

Срещу разширени пори

Измиването на лицето с тази запарка всекидневно стяга порите и понижава секрецията на себум.

Освен всички изгоди от оризовата вода за местна външна приложимост, тя е доста подобаваща и за пиянство. Така че, можете напълно умерено да пиете чаша оризова вода всеки ден за филтриране от вътрешната страна и извеждане на токсините от организма.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР