От векове хората използват амулетите и вярват, че те ще

...
От векове хората използват амулетите и вярват, че те ще
Коментари Харесай

Нещата, които ще донесат късмет в дома ти! Всеки трябва да ги има!

От епохи хората употребяват амулетите и имат вяра, че те ще им донесат шанс и ще ги предпазят от злото. Всеки човек мечтае за благополучие, доста пари, хубава кола или незабравими завършения. И тъй като както знаем това не става единствено с готовност и четене на книги, то за какво да не се опитаме да украсим дома си с предмети, които да привлекат шанса на наша страна? Амулетите са разнообразни, това могат да бъдат предмети или растения, които по едно и също време да красят дома ни, да привлекат позитивната сила и да ни пазят от неприятните хора и техните действия. Ето някои от тях:

Подковата се употребява като талисман от незапомнени времена. Хората и до през днешния ден имат вяра, че тя  притегля шанса и по тази причина доста постоянно ще я видите окачена над вратата на дома. Освен това се има вяра, че тя пази от злите сили, тъй като Дяволът влезнал веднъж в нея, не може да излезе оттова. Подковата се поставя по два метода. Обърната нагоре се слага, когато желаеме на съберем шанса, а обърната надолу, когато желаеме да запазим шанса в дома си.
Това са нещата в дома ви, които пазят от неприятен шанс
Венци на входа Ако гостите ви носят неприятна сила или имате сходни подозрение, най-лесно е да я изчистите с венец с цветя - ръж, пшеница...
Прочети повече
Монетите също се употребяват като талисман. Поставете на видно място в дома си касичка или кутийка с монети, тъй като се има вяра, че по този начин те ще привлекат още повече пари към себе си.

Бамбукът е знак на безконечното другарство, любовта и шанса. Според античната китайска процедура Фън Шуй, в случай че поставите клонче бамбук на източната стена на дома си, ще подобрите своята сила и ще привлечете шанса на своя страна.

Жълъдите са употребявани още от викингите. Те вярвали, че силата, която се е събрала в плодовете на величествените букови дървета, ще защищити домовете им от гръм. Ето за какво се има вяра, че няколко жълъда, сложени на библиотеката или в красива купа на масата ще резервира домът ви от злите сили и от неприятното.

Триъгълникът е знак на стадиите в човешкия живот, от неговото раждане, през зрелостта му и до неговата гибел. Тя е знак и на Светата Троица и на взаимовръзката сред децата и родителите. За да привлечете шанса в дома си можете да поставите триъгълна полица, на която да наредите книги или цветя.
Как ДА привлечете любовта в живота си
Всички мечтаем за безконечна обич с обичания човек, само че уви не я намираме толкоз елементарно, а в доста случаи прекосяваме през доста разочаровани...
Прочети повече
Синьото око срещу уроки е още един доста постоянно употребен талисман. Вярва се, че той може да защищити вас и домът ви от неприятни хора и несгоди. Ето за какво е хубаво да го закачите против входната си врата, по този начин, че да отблъсква неприятното, още преди да е прекрачило прага ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР