От вчера следобед един дрон обикаля и влиза в терасата

...
От вчера следобед един дрон обикаля и влиза в терасата
Коментари Харесай

Ясен Тодоров: От вчера следобед един дрон обикаля и влиза в терасата ми

От през вчерашния ден следобяд един дрон обикаля и влиза в терасата ми. Жилището е благосъстоятелност на родителите на брачната половинка ми.

Това разкри заместник-директорът на Националната следствена работа (НСлС) Ясен Тодоров по Българска национална телевизия.

На въпроса дали се опасява за живота си Тодоров отговори: „ Има моменти в живота, в които би трябвало да проявиш темперамент “.

15 минути по-късно пред Нова телевизия Ясен Тодоров към този момент разгласи, че не желае да разисква тематиката с дрона, само че не се страхувал да върви по улиците и няма да желае защита от правосъдното министерство.

По мотив предлагането на Сарафов за отстраняването му, Тодоров разяснява:

„ Не съм осведомен с претекстовете по предлагането за освобождението. Висш съдебен съвет не са ме уведомили. Медийните ми изяви са съгласувани с господин Сарафов и не се отхвърлям от нищо изказано. “

Всичките ми медийни изяви след атентата против Иван Гешев са съгласувани напълно с Борислав Сарафов, съобщи Тодоров.

„ Медийните ми изяви на 2 и 3 май са напълно съгласувани с пресцентъра на Министерство на вътрешните работи и самия Борислав Сарафов, като дори той съобщи на останалите зам.-директори и представителя на националното разследване, че от един миг нататък единствено аз ще споделям с медиите “.

„ Ако аз бях предложение на Борислав Сарафов и той бе снел доверието си от мен, самичък щях да си подам оставката, само че аз съм предложение на основния прокурор “, съобщи той.

Той съобщи, че само е удостоверил казаното от Сарафов в деня на случая – че взривното устройство е направено, с цел да убива хора. Потвърди и за наличието на израелския специалист.

„ Израелският експерт, който беше на местопроизшестието, за малко време изложи мнението си и аз му вярвам. Пред вас споделям, че в случай че експертизата откри друго, ще си подам оставката. Според мнението на този човек е употребен някакъв тип гърмеж за военни цели, изстрелва осколки с огромна скорост и огромен шокиращ резултат “.

„ Аз заведох израелския специалист на място. Целта на визитата му бе единствено една – по-добър и експертен взор “, разкри още Тодоров.

Вчера ПП-ДБ желаеха чуване на Иван Гешев, Борислав Сарафов и Ясен Тодоров

„ Бих отишъл с най-голямо наслаждение на чуване в Народното събрание, само че единствено в случай че това стане при закрити врата и без телефони, които записват “, сподели зам.-директорът на Национална следствена служба.

„ Това, което ме изненада в изявлението на Сарафов, е, че ни упрекна с Гешев, че сме грешници. Другите са неприятни, а той е положителният.

На 5 май ние се разделихме като екип и другари.

Когато изтичаше мандатът на Сарафов като шеф на Национална следствена работа, името ми се спрягаше за негов правоприемник. В персонален диалог със Сарафов съм споменавал, че нямам такива мераци и не желая този пост “, сподели още той.

Тодоров сподели в ефир есемеса, който разбуни духовете – за мишлетата и плъховете.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР