От вчера следобед един дрон обикаля и влиза в терасата

...
От вчера следобед един дрон обикаля и влиза в терасата
Коментари Харесай

Ясен Тодоров: От вчера следобед един дрон обикаля и влиза в терасата

От през вчерашния ден следобяд един дрон обикаля и влиза в терасата ми. Това съобщи заместник-директорът на Националната следствена работа Ясен Тодоров в утринния блок на Българска национална телевизия.

На въпроса дали се опасява за живота си Тодоров отговори " Има моменти в живота, в които би трябвало да проявиш темперамент ".

" Не съм осведомен с претекстовете по предлагането за освобождението. Висш съдебен съвет не са ме уведомил. Медийните ми изяви са съгласувани с господин Сарафов и не се отхвърлям от нищо изказано. Израелският експерт, който беше на местопроизшествието изложи пред мен изнесената в медиите информация. Ако експертизата покаже, че това е пиратка или нещо друго, ще си подам оставката ", добави Тодоров.

Заместник-директорът удостовери, че персонално е завел израелския специалист на мястото на случая. Целта на визитата му е била по-добър и експертен взор.

Вчера ПП-ДБ желаеха чуване на Иван Гешев, Борислав Сарафов и Ясен Тодоров.

" Бих отишъл единствено, в случай че чуването се случва при закрити врата и без телефони, които да записват ", отговори Тодоров във връзка вчерашното настояването на ПП-ДБ за чуване на Иван Гешев, Борислав Сарафов и Ясен Тодоров.

По думите му, това което го е ядосало в изявлението на Сарафов е, че ги е обвинил с Гешев, че са грешници. " Другите са неприятни, а той е положителния ".

Когато изтичаше мандата на Сарафов като шеф на Национална следствена работа, името ми се спрягаше за негов правоприемник. В персонален диалог със Сарафов съм споменавал, че нямам такива мераци и не желая този пост.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР