От вчера нямаме правителство, а секретарки на американската посланичка“. Това

...
От вчера нямаме правителство, а секретарки на американската посланичка“. Това
Коментари Харесай

Костадинов: Ако ще се върви срещу народа, правителството да подаде оставка

„ От през вчерашния ден нямаме държавно управление, а секретарки на американската посланичка “. Това разяснява пред Народоосвободителна въстаническа армия ТВ водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов във връзка решението за оказване на военнотехническа помощ за Украйна.

„ 84% от българските гласоподаватели не желаят да се дава военна помощ за Украйна. Какъв по-голям мотив от това да слушаме личния си народ. Ако ще се върви против народа, държавното управление да подаде оставка. Ние и в този момент изпращаме оръжия. Дали ще дадем оръжия или ще ремонтираме такива- каква е разликата? От през вчерашния ден нямаме държавно управление, имаме хора, които получават указания от американското посолство и са секретарки на американската посланичка “, добави той.

Костадинов е безапелационен, че единствената роля, която България трябваше да заеме в този спор, е на медиатор.

„ Не би трябвало да разгаряме войната, заемайки страни. Можеше Петков вместо да сервилничи пред Зеленски да му се обади, както и на съветските сътрудници и да предложи среща. Историческият зложелател на Русия и Украйна-Турция, е медиатор “, сподели още той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР