От вчера имаме информация от граждани за поредния проблем в

...
От вчера имаме информация от граждани за поредния проблем в
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лв., за да картографира гробищата в Банкя

„ От през вчерашния ден имаме информация от жители за следващия проблем в гробищата. Един доста прочут шеф-готвач, телевизионна звезда, се оказа, че е получил 100 000 лева, с цел да картографира и цифровизира гробищата в Банкя, в случай че имаме общинска компания, която се занимава с това и коства десетки пъти по-малко “.

Това съобщи в „ Тази заран “ кандиатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев. 

„ Човекът може с изключение на готвач да бъде и доста добър дигитализатор на гробища. Проблемът е различен – по закон имате право директно да харчите до 50 000 лева, след което се прави конкурс. В случая в един и същи ден с една и съща компания на този шеф-готвач са подписани два контракта за подобен предмет – цифровизация и картографиране – два пъти по 50 000, дори са над 110 000 лева Ние, несъмнено, ще сезираме прокуратурата, само че това понижава коефициента на потребно деяние “, добави Георгиев. 

 Времето на проф. Рачев: Май месец си отива прекомерно леден 2 мин. Времето на проф. Рачев: Май месец си отива прекомерно леден  Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми 2 мин. Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми  Вижте отговорите от матурите по избираем предмет 2 мин. Вижте отговорите от матурите по избираем предмет  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие 2 мин. След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие  Времето на проф. Рачев: Май месец си отива прекомерно леден 2 мин. Времето на проф. Рачев: Май месец си отива прекомерно леден  Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми 2 мин. Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми  Вижте отговорите от матурите по избираем предмет 2 мин. Вижте отговорите от матурите по избираем предмет  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие 2 мин. След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие

Той не уточни името на въпросния шеф-готвач и сподели, че кметът на София може да опише. По думите на Георгиев това е втори скандал с гробищата в Банкя. Георгиев описа и за още един скандал, който назова „ Двамата братя и златните гробища “. 

„ Един шеф в гробищата е дал на компания на брат си и на татко си 50 000 лева за наем на багерче. Говоря за багерчето на Промяната, което очевидно е единственото. Сезирах кмета и му споделих, че би трябвало неотложно да вземе ограничения и нищо друго не се случва. Обяснението беше, че кметът стои зад екипа си, след което излезе шефът на гробищата и сподели „ да, аз съм си го привлякъл този човек за дясна ръка и не виждам нищо проблематично в това, че е дал на компания на татко си, брат си и сина си “. Това бяха 50 000 лева за наема на багерчето на смяната “, твърди претендентът за народен представител.

 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР