"От вчера до днес се срутиха всички кули от слухове

...
"От вчера до днес се срутиха всички кули от слухове
Коментари Харесай

Трифонов: Ако бяхме зависими и подвластни, кабинет на ИТН щеше да има

"От през вчерашния ден до през днешния ден се срутиха всички кули от клюки и внушения, че кабинетът на „ ИТН “ е кабинет на Сараите, на Пеевски, на Бойко Борисов, на задкулисието. Няма по какъв начин кабинетът на „ ИТН “ да бъде на Сараите или на който и да е било, в случай че кабинетът на „ ИТН “ го няма ". Този коментар направи във Facebook водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов.

Той акцентира, че в случай че не е била партията му към момента властта е щяла да бъде в ръцете на Бойко Борисов. Като главен конкурент той показва точно ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Ето какво споделя Трифонов:

"Много от играчите в мръсната българска политика се бяха надъхали за злокобно храчене и ненавист по „ ИТН “, в случай че нашето държавно управление беше вкарано за гласоподаване в Народното събрание и беше подкрепено от ГЕРБ и Движение за права и свободи. А тези две водещи партии на статуквото в действителност можеха да го поддържат единствено с една цел – да нанесат тежък имиджов удар върху „ ИТН “. Защото „ ИТН “ е същинският конкурент на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Ако партия „ ИТН “ не се беше появила на политическата сцена, в този момент властта още веднъж щеше да е в ръцете на Бойко Борисов, на ГЕРБ и на патриотите, както и на подмолния им сътрудник Движение за права и свободи.

С отдръпването на държавното управление на господин Пламен Николов отнехме удоволствието на тези играчи от сипенето на ненавист и ненавист по адрес на „ ИТН “, а и по адрес на нашите гласоподаватели. Сега напълно разумно тези политически играчи са недоволни, че няма да има гласоподаване на кабинета.

Но гласоподаване на практика имаше. То се организира през вчерашния ден.„ Демократична България “ и „ Изправи се БГ!Ние идваме “ единомислещо обявиха, че ще гласоподават срещу кабинета на „ ИТН “. Заявиха го с един изострен и назидателен звук, като направиха и следващите внушения. Българска социалистическа партия също взеха решение, че няма поддържат държавното управление на „ ИТН “.

И през днешния ден през целия ден слушам – но за какво няма да има държавно управление на „ ИТН “? Защо няма да се гласоподава? Защо няма да има диспути?
Това е някаква шизофрения. Имам възприятието, че живеем в лудница.
Ами, няма да се гласоподава, тъй като не получихме мечтаната поддръжка. Толкова е просто. Ние, държавно управление, подкрепено от ГЕРБ и Движение за права и свободи, няма да вършим. Не го ли разбрахте най-сетне?

Всъщност, от през вчерашния ден до през днешния ден се срутиха всички кули от клюки и внушения, че кабинетът на „ ИТН “ е кабинет на Сараите, на Пеевски, на Бойко Борисов, на задкулисието. Няма по какъв начин кабинетът на „ ИТН “ да бъде на Сараите или на който и да е било, в случай че кабинетът на „ ИТН “ го няма. Няма го, бе. От през вчерашния ден го няма.

Ако бяхме толкоз подвластни и подвластни, това държавно управление щеше да го има. Но го няма, тъй като властта за нас не е непременно. Ние сме свободни и можем да влезем във властта и да управляваме, единствено в случай че бъдем такива – свободни. И в случай че суверенът реши ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР