От Възраждане дават инструкции как да бъдат обжалвани глобите за

...
От Възраждане дават инструкции как да бъдат обжалвани глобите за
Коментари Харесай

Костадинов с призив хората да не спазват мерките и да не слагат задължителните маски

От " Възраждане " дават указания по какъв начин да бъдат обжалвани санкциите за неспазване на ограниченията
Лидерът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов прикани варненци и българите да не съблюдават противоепидемичните ограничения. От на следващия ден и на територията на морския град се изисква носене на маски на закрито. Според Костадинов ограниченията са противоконституцонни.

От " Възраждане " декларират, че щели да пуснат на уеб страницата си директива за обжалване на възможните санкции и актове.

" Ще има подробна директива по какъв начин и по какъв метод да апелират тези актове, тъй като тези актове падат. Те са противозаконни и за това падат. Три пъти съм бил глобяван до момента и трите пъти съм печелил делата откакто съм ги обжалвал в Административния съд. Актовете са неиздържани. В този съответен случай дори няма да се постанова и помощ от юрист. Всеки един човек ще може самичък да си го попълни, надлежно ще може и самичък да си го пусне в съда ", сподели Костадинов, представен от БНР.

Той разяснява, че на идните предварителни парламентарни избори партията му ще бъде първа политическа мощ, а " държавното управление на Кирил Петков е нанесло тотална вреда на страната и съвсем я е докарало до нова национална злополука ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР