От вас научавам. От това, което ми казвате, се потвърждава

...
От вас научавам. От това, което ми казвате, се потвърждава
Коментари Харесай

Иван Гешев: В това Народно събрание няма юристи

" От вас узнавам. От това, което ми казвате, се удостоверява тъжната констатация, която направих пред в. " Капитал ", че в това Народно събрание няма адвокати. Виждам, че проблемите на хората с престъпността, цените, галопиращата инфлация, дали ще сме на топло и ярко през зимата не са проблем за някои " политици ". "

Това сподели основният прокурор Иван Гешев във връзка информацията, че Демократична България са внесли в Народното събрание законпроект за изменение на Наказателно-процесуален кодекс, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Част от измененията плануват следствие на основния прокурор и неговите заместници.
Според предлагането проверяващи органи по каузи за закононарушения, осъществени от основния прокурор, са чиновници от Министерство на вътрешните работи, назначени на служба " проверяващ служител на реда ", избрани със заповед на министъра на вътрешните работи и чиновниците от Агенция “Митници ”, назначени на служба " проверяващ митнически контрольор " и избрани със заповед на министъра на финансите по предложение на шефа на Агенция " Митници ".

" Това към този момент в действителност стартира да прилична на болестна фиксация и съответствува с ползите на жители на Руската федерация, както се видя. Последното е инцидентно, несъмнено. Тъжното е, че по средата на конституционна рецесия /три дни избор на ръководител на НС/ някои хора не престават да мислят за себе си, а не за българските жители. Прокуратурата още веднъж приканва за разговор в полза на хората, с цел да се спре взривът на престъпността. Готови сме да изложим своите експертни причини пред всички парламентарно показани партии в полза на България. Надявам се, че няма отново да се уплашат. И не знам за какво се сещам за едно обръщение на Апостол Павел до римляните от Новия завет: " Всички се отбиха от пътя, заедно непотребни станаха ".

" Няма кой да прави положително: Няма ни един ", сподели още основният прокурор.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР