От утре започват първите мачове от основната схема на втория

...
От утре започват първите мачове от основната схема на втория
Коментари Харесай

Жребият за Маями: Григор в една четвъртина с Алкарас, Мъри-Беретини още в началото!

От на следващия ден стартират първите мачове от главната скица на втория Мастърс шампионат при мъжете за годината, Маями Оупън, като още в самото начало ни предстоят повече от забавни конфликти.

В първата четвъртина, където се откроява името на първия в схемата, Карлос Алкарас, се намира родният ни представител, Григор Димитров. Българинът е подложен под номер 11, като това е най-хубавият ранкинг за него на шампионати на такива равнище от 2018-та насам. В първия си мач той ще срещне чилиеца Алехандро Табило или квалификант. В неговата половина на четвъртината са и Адриан Маннарино, Хуберт Хуркач и Себастиан Корда.

Във втората част доминират доста забавни имена. В нея са трима представители на топ 10 - Александър Зверев, Холгер Руне и Алекс де Минор. Интересно е да се спомене, че едвам във втория кръг Зверев ще може да оформи конфликт с някогашния номер 6, Феликс Оже-Алиасим.

Най-високо ранкираният състезател в третата четвъртина е Даниил Медведев, следван от Каспър Рууд. Още в първия си мач руснакът ще има опцията да срещне един от най-опасните играчи в ATP тура - Мартон Фучкович, стига унгарецът да победи австралиеца Марк Пърсел.

В последната част можем да забележим значително забавни имена. Тя е предвождана на Яник Синер и Андрей Рубльов, а още на следващия ден ще станем очевидци на конфликт сред двама от най-знаменитите тенисисти - а точно този сред Матео Беретини и Анди Мъри!

 

Тук можете да видите целия чоп на конкуренцията в Маями:

Miami ATP Masters 1000 Main Draw Singles
— Tennis Draws (@DrawsTennis)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР