От утре започва да работи кабинковият лифт от Банско до

...
От утре започва да работи кабинковият лифт от Банско до
Коментари Харесай

Банско открива летните атракции от утре

От на следващия ден стартира да работи кабинковият въжен превоз от Банско до Бъндеришка поляна, с което се слага началото на летния сезон в курорта. Работното време на всички атракции ще бъде от 8.30 до 16.30 ч., а през август до 18.30 ч. Всички могат да избягат от жегите и да се пуснат по 400-метровата водна пързалка на Бъндеришка поляна, която е най-дългата в Европа и единствената в света, ситуирана в ски център. Само в Съединени американски щати има по-дълга водна пързалка /600 метра/. Водната пързалка е част от развлекателния комплекс, който още веднъж е завършен на Бъндеришка поляна и това лято.







Другите летни спортни атракции, които ще притеглят феновете на планината и чистия планински въздух са надуваеми крепости, люлки и кътове за игра на по-малките, надуваема стена за катерене, стрелбище, игрище за футбол на дребни малки врати, мини голф, джаги. Специална писта с улей дава опция за така наречен тюбинг, т. е. втурване с туби. Специално подготвени инструктори ще се грижат за сигурността на всички, пристигнали да се позабавляват. Любителите на колоезденето също могат да се насочат от Бъндеришка поляна по веломаршрути с друга компликация, а в случай че не разполагат със лично колело, могат да си вземат чартърен. Новост са електрически триколки, които могат да се карат по трасето за биатлон.

От „ Юлен “ АД сме подготвили и реколтивирали всички писти в зоната по този начин, че да бъдат с трева и зелени. Продължава политиката без пластмаса в комплекса. Затова призоваваме туристите също да идват без пластмасови бутилки и чаши или най-малко да ги хвърлят в кошовете за разделно събиране на отпадъците, съобщи маркетинг шефът на компанията Иван Обрейков.

Откритият басейн на хотел „ Стражите “ стартира да работи от 10 до 20 ч. Цената за вход е 10 лева Басейнът ще се цялостни с минерална вода.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР