От утре спира работата и в трите рудника на „Мини

...
От утре спира работата и в трите рудника на „Мини
Коментари Харесай

Рудниците на „Мини Марица-Изток“ спират работа заради коронавируса

От на следващия ден стопира работата и в трите рудника на „ Мини Марица-Изток “, мярката се вкарва по отношение на недопускане на болестта от ковид в предприятието.

Около 4000 служащи ще излязат в заплатен отпуск, заяви кореспондетът на bTV в района.
Банско затваря ски пистите поради ковид В момента в града има 700 непознати жители, от които 230 са британци
Дружеството разполага с 85 млн. тона разкрити въглища, подготвени да потеглят към термичните централи, тъй че проблем с обезпечаването на работата им няма да има с години напред, разяснява изпълнителният шеф Антон Андонов.

Дежурни екипи ще остават на работа, с цел да могат да реагират при непредвидени условия.

Коронавирусът и България Банско затваря ски пистите поради ковид Прокуратурата и Министерство на вътрешните работи стартират борба със спекулата поради COVID-19 Завод " Арсенал " стопира работа, над 8000 служащи излизат в отпуск Заразено дете измежду туристите в Банско и първи арест поради COVID-19 (ОБЗОР) Заради контакт с болен от COVID-19: 8 от Бургаско под карантина Как COVID-19 ще се отрази на бизнеса и каква ще е цената на рецесията? Италиански доктор е измежду доброволците в Александровска болница Вълна от съпричастност с медицинските служащи на първа линия против COVID-19 (ВИДЕО) Варна стяга ограниченията след първия случай на ковид в града Младен Маринов: Телефонни измамници употребяват ковид в своите схеми Мерки за отбрана: Какво подхващат против COVID-19 в Бургас? Министерство на външните работи: 53-годишен българин в Сингапур е инфектиран с COVID-19 Проф. Кантарджиев: Нямаме пациент с ковид в сериозно положение Д-р Масларски: Децата с ковид имат леки признаци, само че са рискови за възрастните Кондуктор, таксиметров водач и медици – под карантина поради първия с COVID-19 във Варна Д-р Петър Марков за ковид: Най-важно е понижаване на околните контакти сред хората 51 са записаните с COVID-19 пациенти в България Не, COVID-19 няма наложително да ви убие, в случай че сте пили това лекарство В Чипровци арестуваха мъж, завърнал се от Италия, защото се разхождал, вместо да е под карантина Държавата поема 60% от възнагражденията на работещите в наранени от ограниченията компании
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР