От утре Левски пуска билетите за следващите две домакинства, които

...
От утре Левски пуска билетите за следващите две домакинства, които
Коментари Харесай

Левски пуска утре билетите за Верея и ЦСКА-София, ето как ще става продажбата

От на следващия ден Левски пуска билетите за идващите две семейства, които са против Верея и ЦСКА-София. Билетите за мача с отбора от Стара Загора ще са на цени сред 7 и 30 лв., а за алените - 10 и 15 лв..

Ето по какъв начин ще става продажбата на билети, като информацията е оповестена на формалния уебсайт на Левски:

Уважаеми последователи,

за Ваше облекчение на следващия ден, 19.04. в 12:00 часа стартираме по едно и също време предварителната продажба на билети за идните два домашен мача на Левски - против Верея на 21.04., събота, от 15:00 часа на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов " от 5-ти кръг на плейофите и реванша за Купата на България против ЦСКА-София на 25.04., сряда, от 18:30 часа на Националния стадион " Васил Левски ".

Желаещите ще могат да си закупят билет от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК и онлайн на уеб страницата Еventim.bg.

Касите на бранш А на стадион Виваком Арена Георги Аспарухов също ще работят от 19.04. до 24.04. с работно време от 12:00 до 18:00 като се изключи неделя, 22.04. Освен това билетите ще се продават и в формалния магазин на бранш А, който работи всеки ден от 9:00 до 18:00, а в неделя от 10:00 до 16:00 часа. В деня на мача с " Верея " отворени ще бъдат и касите на улица " Тодорини кукли " със същото работно време.

Обръщаме внимание на притежателите на членски карти " Вековен " и " Ние сме Левски ", които имат намерение да употребяват полагащи се безвъзмездни билети за мача-реванш от шампионата за Купата на България, че такива ще бъдат издавани чак след края на срещата с " Верея " и до 24.04., вторник в това число в формалния магазин. В деня на срещата такива няма да бъдат издавани.

За мача на Националния стадион " Васил Левски " последователите на Левски ще бъдат настанявани в секторите А и Б, до момента в който тези на гостите в секторите В и Г.

Цените на билетите са:

Сектор А Ложа 6 и Ложа 7 - 30 лева

Сектор А - 15 лева

Сектор Б – 10 лева

Сектор В - 15 лева

Сектор Г – 10 лева

В деня на срещата 25.04.2018 година (сряда) билети за последователите на Левски ще се продават на касите на метростанция “Национален стадион Васил Левски” ( “Синьото”) и на тези на ул. “Гурко” пред Централния вход на Народно събрание “Васил Левски” от 10.00 ч. до края на първото полувреме на мача.

Билети за последователите за гостите ще се продават на касата от страната на езерото “Ариана” единствено в деня на срещата 25.04.2018 година от 10.00 часа до края на първото полувреме на мача.

В мощ остава акцията на ПФК Левски, целяща да притегли от ден на ден фамилии и деца на стадиона. За срещата на Националния стадион като фамилен бранш е избран Блок 17 (сектор Лъвче, сред А и Б сектор), вход 3, в който против билет от 10 лева всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 10 година в това число. За тях ще се издават билети с нулева стойност.

За мача с " Верея " още веднъж ще бъде отворен блок 3 в Сектор А на стадион Виваком Арена Георги Аспарухов – редове от 1 до 22 вкл /места от 16 до 30 вкл./, в който против билет от 10 лева всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 10 година в това число. За тях ще се издават билети с нулева стойност.

Билетите за мача на 21.04. против " Верея " пък са с цени:

Сектор “Б " -7 лева

Сектор “В " -10 лева

Сектор “А " -10 лева (Блок 3),15 лева (Блок 5 и 6), 18 лева (Блок 3 и 4), 20 лева (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лева (Ложа 2 и 3), 70 лева (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Гостите ще могат да си закупят билет от каса пред Сектор “Г”. Цената на талоните е 7 лева
Снимки: Булфото
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР