От утре - 26 май, по кината тръгва новият филм

...
От утре - 26 май, по кината тръгва новият филм
Коментари Харесай

Главната героиня във филма на Disney „Малката русалка“ е озвучена от добричлийката Димитрина Германова

От на следващия ден - 26 май, по кината потегля новият филм на Disney „ Малката нимфа “ дублиран на български. Истинка горделивост за нашия град е фактът, че основната героиня Ариел е дублирана напълно от 19 годишната дибричлийка Димитрина Германова. Припомняме, че през предходната календарна година тя се превъплъти в героинята Изабела от аниманцията на Disney „ Енканто “. Опирайки се на опита си и на невероятните си артистични и вокални качества, Димитрина се оправи извънредно сполучливо с и тази нелека и виновна задача - да се отъждестви с обичаната героиня от приказката на Андересен, да се слее с нейните страсти и да построи по най-хубавия метод облика ѝ посредством гласа си.

Вчера надарената Дими Германова бе в София за формалната премиера на Филма - вълнуващо събитие, което събра целия екип, работил по дублажа.

Режисьорът на новата лента на Disney е Роб Маршал. Той основава своя версия на класиката за историята на Ариел - красивата и енергична млада нимфа с жадност за завършения. Ариел поема на ненадейно странствуване към себе си, в което се среща с принц, с морска магьосница и с един необикновен нов свят.

Не пропускайте да видите кино лентата „ Малката нимфа “ и да чуете гласа на нашата Дими Германова!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР