От утре 21 април всички влакове ще бъдат с нормално

...
От утре 21 април всички влакове ще бъдат с нормално
Коментари Харесай

От утре се възстановява нормалното движение на влаковете през Искърското дефиле

От на следващия ден 21 април всички влакове ще бъдат с обикновено разписание и към този момент ще стопират и на по-малките гари, това оповестиха от БДЖ особено за ТВ Новини.бг.

Припомняме, че от 17 април до през днешния ден 20 април бяха анулирани над 40 влака от и за Столицата и по-големите градове, за същия интервал от време влаковете не спираха и на дребните спирки и гари като Гара София Север, Илиянци, Кумарица, Курило, Ромча и Владо Тричков за региона на Искърксото дефиле. Пътуващите трябваше да слизат или на гара Реброво или непосредствено във Своге.

Влаковете не спираха и на останалите гари до и на територията на София като се изключи Централната ЖП гара.

От 21 Април всички композиции ще се движат обикновено, значимо е обаче всички пасажери да носят със себе си заявления за пътешестване, заявления от шеф и персонална карта, защото инспекциите ще бъдат засилени на всички спирки и гари.

За пътуващите в Искърското дефиле е значимо да знаят, че до второ разпореждане е спрян автобусния превоз от и до София. Временно са пуснати маршрутки от автогара Своге до вилна зона Ромча във село Владо Тричков и назад.

Те се движат със следното разписание:

От СВОГЕ - 08.30, 12.30, 19.00
От РОМЧА - 09.15, 13.15, 19.45

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР