От утре - 19 юни, до петък - 23 юни,

...
От утре - 19 юни, до петък - 23 юни,
Коментари Харесай

От утре до петък заради ремонт в прохода „Витиня“ движението в посока Варна ще бъде затруднено

От на следващия ден - 19 юни, до петък - 23 юни, ще бъде ограничавано придвижването в тунел „ Витиня “ на автомагистрала (АМ) „ Хемус “. Ограничението важи за тръбата, в посока към Варна, оповестяват от Агенция „ Пътна инфраструктура ” (АПИ), представени от Българска телеграфна агенция.

При осъществяване на ремонтните действия от 21:00 ч. до 6:00 ч. трафикът в посока Варна ще се пренасочва от 30-и км на Автомагистрала " Хемус " при пътна връзка „ Витинска река “ по път I-1 София – Ботевград. При 47-и км - пътен възел „ Ботевград “ колите ще  не престават придвижването по автомагистралата.

Ограничаването на трафика ще е в четири следващи нощи от 21:00 часа на 19-и, 20-и, 21-ви и 22-ри юни до 6:00 часа надлежно на 20-и, 21-ви, 22-ри и 23 юни.

От АПИ се обръщат към водачите с зов за шофиране с нараснало внимание и съобразане на скоростта, както и да не подхващат рискови изпреварвания, с които да застрашат сигурността и живота на всички пътуващи. От пътната организация се извиняват на водачите за породените неудобства, само че обръщат и особено внимание за прецизно съблюдаване на пътната сигнализация.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР