От утре (10 май) започва преасфалтиране на кръговото кръстовище при

...
От утре (10 май) започва преасфалтиране на кръговото кръстовище при
Коментари Харесай

Ангел Джоргов, Столична община: Кръговото кръстовище при паметника на Васил Левски ще бъде преасфалтирано

От на следващия ден (10 май) стартира преасфалтиране на кръговото кръстовище при паметника на Васил Левски в София. Строителните действия ще се извършат на два стадия без изцяло затваряне на придвижването и ще продължат две-три седмици. През цялото време на ремонтните действия ще бъде обезпечена за придвижване през кръстовището по една лента в посока, това заяви зам.- кметът на Столичната община Ангел Джоргов.

Строителните действия ще стартират от западната половина на кръстовището и придвижването ще се реализира в източната половина. Очакваме придвижването да бъде натоварено и призоваваме директно преминаващите през региона на кръстовището да изберат различен маршрут, сподели още Ангел Джоргов. Трамвайните релси ще се запазят, с цел да се употребяват при нужда. Бул. „ Васил Левски " към този момент е ремонтиран и след преасфалтиране на кръстовището ще бъде освежен напълно, напомни още Ангел Джоргов.

От на следващия ден стартира да се построява и северният тротоар на бул. „ Цар Освободител " сред постройката на Българска академия на науките на ул. „ 15- ти ноември " и ул. „ Раковски ", като едната лента за придвижване ще бъде стеснена. В посока Люлин ще има една лента за придвижване. Предвидено е да бъдат построени нови тръбни мрежи, осветяване и настилки с гранит. Продължават строителните действия в карето сред ул. „ Московска " и бул.„ Цар Освободител " и сред бул. " Васил Левски " и ул. „ Раковски ", оповестява Столична община.

на 10 май стартира и ремонт на ул. „ Народно хоро ". Първият стадий включва сектора от ул. „ Иван Радоев " до ул. „ Буземска ". Ще се изградят нова канализация, водопроводи, тръбни мрежи и осветяване и пътна настилка. В рамките на десетина дни ще стартира и построяването на ул. „ Народен воин " в регион „ Овча купел ".

Продължават строителните действия по ул. „ Кукуш ", Чепинско шосе, Ломско шосе, трамвайното трасе на 5-та, пробивът на бул. „ Филип Кутев " около Зоологическата градина.

По настоящия ремонт се работи всекидневно на 25 местоположения в столицата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР