От утре (1 февруари, понеделник) центровете за обслужване на клиенти

...
От утре (1 февруари, понеделник) центровете за обслужване на клиенти
Коментари Харесай

ЧЕЗ удължава работното време

От на следващия ден (1 февруари, понеделник) центровете за обслужване на клиенти на сдруженията на ЧЕЗ в България удължават работното си време и ще обслужват клиенти от 08:30 до 17:00 ч.

Дейността на потребителските центрове бе краткотрайно изменена заради подхванатите ограничения за отбрана на клиенти и чиновници, свързани с ограничение разпространяването на вирусни инфекции по време на изключителната конюнктура. Във връзка с облекчаването на ограниченията, компанията взе решение да провежда работата по метод, който да разреши удължаването на работното време при съблюдаване на напътствията за предотвратяване от ковид.

Създадена е организация за осъществяване на всички условия и рекомендации за безвредно обслужване на консуматори, в това число потребление на персонални защитни средства от чиновници и клиенти. Осигурена е периодическа стерилизация на работни места и пространства. Обслужването е проведено при съблюдаване на рекомендациите на Министерство на здравеопазването за разстояние сред чиновник и клиент.
Информация за адресите и работното време на всеки от 29-те центрове за клиенти на ЧЕЗ на територията на Западна България може да се получи на корпоративните уеб сайтове cez.bg и cez-rp.bg, както и на телефонната линия 0 700 10 010.

Във връзка с удължената до 30 април изключителна конюнктура, ЧЕЗ поучава своите клиенти да посещават офисите на центровете за обслужване при неотложна нужда, като за информация и връзка с компанията употребяват опциите за отдалечен контакт - имейли [email protected] за въпроси към ЧЕЗ Електро България и [email protected] за ЧЕЗ Разпределение, както и уеб страниците cez.bg и cez-rp.bg и осведомителната линия 0700 10 010
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР