От УЕФА официално представиха талисмана на Европейското първенство през 2020

...
От УЕФА официално представиха талисмана на Европейското първенство през 2020
Коментари Харесай

Талисманът на УЕФА за Евро 2020 предизвика бурни реакции у феновете

От УЕФА публично показаха талисмана на Европейското състезание през 2020 година. Това се случи преди квалификацията сред Холандия и Германия, играна на " Йохан Кройф Арена " и приключила с триумф на Бундестима с 3:2.

Талисманът носи името Скилзи (от англ. skills - умения). Специално за представянето на талисмана бяха поканени майсторите във фрийстайл футбола - Лив Кук и Тобиас Бекс.

" Искахме да се отдалечим от обичайните талисмани, които видяхме на предходните европейски шампионати, с цел да създадем знак, който е кадърен да взаимодейства с футболните почитатели на континента ", сподели Гай-Лорен Епщайн, маркетингов шеф за събитията на УЕФА.

Феновете в обществените мрежи обаче демонстрираха, че въобще не харесват талисмана.

" Това? Сериозно?! Няма по какъв начин да го извършите по-грозно. Браво! ", " Шегувате ли се? Какво е това? ", " Отменете европейското състезание ", гласят част от мненията на ентусиастите.

Евро 2020 година ще се организира в 12 разнообразни страни. Градовете, които ще одобряват срещи, са Лондон, Мюнхен, Рим, Баку, Букурещ, Дъблин, Копенхаген, Глазгоу, Будапеща, Билбао, Амстердам и Санкт Петербург. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР