От тук нататък България трябва много по-твърдо да защитава своите

...
От тук нататък България трябва много по-твърдо да защитава своите
Коментари Харесай

Лиляна Павлова: България трябва много по-твърдо да защитава своите позиции в областта на кохезионната политика

От тук нататък България би трябвало доста по-твърдо да пази своите позиции в региона на кохезионната политика, миграцията, бюджета. Това сподели министърът за българското европредседателството Лиляна Павлова, което в събота алегорично беше предадено на Австрия.

В предаването " Неделя 150 " тя съобщи, че България няма да спре работата с евроинтеграцията на страните от Западните Балкани и добави:

" Охранявайки по един невиждано добър метод външната граница на Европейски Съюз, ние ще би трябвало да продължим да работим за прекъсване на незаконния трафик. За всички тези ограничения, за които и в този момент водачите се договориха за предприемане на връщане в страните от генезис на тези, които са хванати - и незаконни мигранти и тези стопански мигранти, които се възползват от вълната. Ако желаеме Балканите да се интегрират и това е част от софийската декларация, която беше призната на срещата на върха тук в София, би трябвало институционална промяна, налагане върховенството на закона и планове, свързани с поддръжка промени на институциите ".

 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР