От цялата работа излиза, че всички знаят за Мартин Нотариуса.

...
От цялата работа излиза, че всички знаят за Мартин Нотариуса.
Коментари Харесай

От цялата работа излиза, че всички знаят за Мартин Нотариуса

От цялата работа излиза, че всички знаят за Мартин Нотариуса. Това написа в собствен коментар журналистката Полина Паунова.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

От цялата работа излиза, че всички знаят за Мартин Нотариуса, всичко им било ясно, обаче единствено арбитър в Луковит се осмелява да стори нещо всъщност. И вместо тия дето всичко знаят да приложат туй познание, взели да ревизират съдийката.

На тоя декор малко откакто въпросния “нотариус ” го убиха прокуратурата вика: жалко, че умря, тъкмо да повдигнем обвиняване и то глей’ каква пакост стана

Сигурно много такива евентуални обвинявания седят в папки и чакат за конференция след некоя пакост, дето да попречва повдигането на обвиняване.

Както SafeNews писа Мартин Божанов-Нотариуса беше екзекутиран в София преди няколко дни пред дома си. От свои източници SafeNews научи, че това надалеч не е първият опит за ликвидиране на известната престъпна фигура. Представяме ви ъндърграунд биографията на Нотариуса:

Още през 2008г, откакто прави първия си заможен удар, Божанов е атакуван

Направен е опит да бъде прострелян в столичния квартал „ Фондови жилища “, където е живял към този миг. Единственото, което е избавило като по знамение живота му, е неточност на стрелеца и близка стоянка на таксита.

През 2013 година, още веднъж след противоречива договорка с парцел с лица от ъндърграунда, Божанов отново е атакуван. Случката се разиграва сутринта през летен ден в столичния квартал „ Свобода “. Нотариуса, вървейки пешком към автомобила си, е нападнат от 4 лица с маски и тръби. Те му нанасят толкоз тежка телесна контузия, че той лежи за лекуване четири месеца във ВМА.

SafeNews научи още, че Нотариуса е бил очевидец против Пепи Еврото

Заради това той е ходил с полицейска защита, която по-късно е свалена. По информация на SafeNews  последният му диалог е с изтъкнат столичен юрист и негов сътрудник.

Стана ясно, че последното нещо, което Божанов е написал във Viber профила си е:

„ Колкото по-малко знаеш, толкоз по-спокойно спиш. А колкото повече знаеш, толкоз повече пиеш. “

Още отзиви четете в категорията Коментари 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР