От ЦСКА внесоха допълнителни разяснения относно предстоящото строителство на новия

...
От ЦСКА внесоха допълнителни разяснения относно предстоящото строителство на новия
Коментари Харесай

ЦСКА: Новата оценка на стадиона е напълно нормална, парите са осигурени! Не сме спирали да работим

От ЦСКА внесоха спомагателни уточнения по отношение на идното строителство на новия си стадион.  " Червените " осведомят, че не са спирали да работят по плана.

Ето какво написаха " армейците ":

" 1. Новата оценка на ст. " Българска войска " възлиза на 28 498 000 лева Намираме покачването в цената за изцяло обикновено, поради инфлацията, с която се сблъскваме през последната година. Парите за капитала са обезпечени и ще бъдат импортирани сега, в който страната завърши процедурата по основаването на новото взаимно сдружение. Към този миг се изчакват финално новите скици от Агенцията по геодезия, картография и кадастър. Всичко належащо от страна на ЦСКА e изпълнено. Комуникацията с Министерството на спорта е на ежедневна база и сме оптимисти, че напълно скоро ще имаме работещо сдружение, след което ще можем да преминем към входиране на идейния план дружно с страната.

2. Работата по всеки подробност на бъдещия стадион на ЦСКА не е серпантина нито за момент през последните месеци, като той ще дава отговор на всички условия за оборудване от IV категория на УЕФА. Всичко, което ви показвахме като графики, анимации и информация през месец декември, е заложено за осъществяване в действително съществуващия абстрактен план, направен особено за ЦСКА. Именно по този план се движим, с цел да влезем в идната фаза на техническо осъществяване. Нищо от обещаното няма да бъде изменено. Абсолютна лъжа е, че поради финансови несгоди сме се отказали от построяването на съвременно оборудване. Напротив - едни от най-важните цели на управлението на клуба остава построяването на стадион от най-голям клас. Нито за момент пред нас не е стоял въпросът дали и какъв да бъде стадионът. С фантазията на толкоз доста хора, наша в това число, не бихме създали нито един компромис.

3. Договор сред ЦСКА и международната компания SportFive не е имало, защото SportFive е компания за ръководство на игрища, а не за планиране и създаване на уреди. Евентуално включване на сходна компания, която да менажира новия ни дом, би се случило в по-късен стадий. Това по никакъв метод не може да попречи на работата по оборудването. Работим взаимно с най-хубавите в сектора, с цел да сме сигурни, че армейската общественост ще получи тъкмо това, което заслужава.

На финала бихме желали да призовем всички " червени " последователи за самообладание, когато става дума за съобщаването на вести. Клубът не е медия и не може да си разреши разпространението на спекулативна информация. Има законови процедури, които ни попречват да публикуваме непотвърдени данни. В случая със стадиона също се сблъскахме с процедури и решения, които забавиха разгласяването на повече елементи към проблема, а всичко, което щяхме да напишем, би било подвеждащо преди окончателното му официализиране. Бихме желали да ви призовем да не вярвате сляпо на всяка информация, която се появи в общественото пространство, а да разчитате на формалните канали на клуба. Ръководството подхваща всички вероятни ограничения, с цел да реализира най-важните за ЦСКА цели. Призоваваме и публицистите за повече отговорност при боравенето с непотвърдена информация и цитирането на недостоверни източници. Вярваме, че уважението към личната ви специалност и самите вас го изисква ".
 ЦСКА е 3:3 на старта на пролетен полусезон
ЦСКА е 3:3 на старта на пролетен полусезон

Откакто се завърна в елита
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР