От ЦСКА-София заявиха пред Тема спорт, че Енрике Рафаел все

...
От ЦСКА-София заявиха пред Тема спорт, че Енрике Рафаел все
Коментари Харесай

Енрике Рафаел още е далеч от завръщане

От ЦСКА-София обявиха пред " Тема спорт ", че Енрике Рафаел към момента не е почнал даже бегови извършения, защото положението на коляното му не го разрешава. Едва през вчерашния ден той се върна в подготвителния развой на " алените ", само че очевидно е надалеч от завръщането на терена.

" Енрике би трябвало да се подложи на избрани процедури по пътя към своето възобновяване. Стъпка по стъпка той ще възобнови беговите занимания. Нужно е да сме доста деликатни с него, не желаеме да го рискуваме ", разясниха от щаба.

Бразилецът получи контузията при започване на юли по време на лагера в Австрия. Впоследствие се оказа, че казусът се е усложнил, защото се очакваше да е на линия през август. ЦСКА-София удостовери през вчерашния ден, че Енрике е претърпял интервенция.
Пълноценни занимания към този момент водят вратарят Бусато и левият бек Мазику, които пропуснаха спаринга с Арис (0:2) поради леки контузии. Те ще са разполагаем за мача с Ботев (Враца). Бикел обаче взима присъединяване в към 50% от заниманията наедно с отбора и отпада за дуела. Същото се отнася и за Юрич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР