От ЦСКА-София се похвалиха на официалния сайт на клуба, че

...
От ЦСКА-София се похвалиха на официалния сайт на клуба, че
Коментари Харесай

Добри новини за ЦСКА-София: главният архитект на София дава виза за Армията до 20 дни

От ЦСКА-София се похвалиха на формалния уебсайт на клуба, че са срещнали схващане от Столична община и са създали още една крачка до реализирането на желанията си по отношение на стадион " Българска войска ". Както е известно, през днешния ден притежателите на " алените " Гриша Ганчев и Илиян Инджов имаха среща с основния проектант на столицата Здравко Здравков. Ето какво оповестиха от " Армията " след въпросната среща:

" Армейци,

След днешната среща на притежателите на клуба Гриша Ганчев и Юлиян Инджов и изпълнителния шеф Пламен Марков с основния проектант на столицата господин Здравко Здравков, желаеме да Ви уведомим за следното:

ПФК ЦСКА София срещна схващане от Столична община, която ще спомага с всички вероятни и законови средства за реализирането на огромните ни капиталови планове и привеждането на стадион " Българска войска " във тип, който да дава отговор на условията на УЕФА за най-висока категория. Имаме уверението и обещанието на основния проектант, че в период до 15-20 септември ще бъде издадена " Виза за планиране на цялостна реорганизация на стадион " Българска войска " и ние ще можем да пристъпим към правенето на съответни планове.

Уверени сме, че дружно с страната и общината и отсега нататък ще работим в една посока, с цел да има голямата армейска общественост в действителност стадион, който милионите червени футболни последователи заслужават ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР