От ЦСКА-София се похвалиха, че са получили разрешително за реконструкция

...
От ЦСКА-София се похвалиха, че са получили разрешително за реконструкция
Коментари Харесай

ЦСКА-София получи разрешително за реконструкция на „Българска армия“

От ЦСКА-София се похвалиха, че са получили позволение за реорганизация на стадиона си. Документът влиза в действие след 14 дни – това е законният период. След като той изтече клубът ще разгласява проект за деяние.

„ Днес, 05.10., беше издадено разрешителното за реорганизация на стадион „ Българска войска “. Запомнете този ден. Денят, в който се преборихме за нашата фантазия, за нашия дом.

Минаха години, през които се надявахме и вярвахме, оставахме разочаровани, чувствахме се лъгани, бяхме безпомощни, само че не се предадохме. След всеки удар се изправяхме и намирахме решение. Изтърпяхме доста, само че бяхме дружно и не се отказахме. Не позволихме нито за момент фантазията ни да избледнее. Напротив – след всяко „ не “ упоритостта ни растеше, след всяко „ да “ вярата преливаше. Знаехме, че рано или късно ще сбъднем и тази своя най-голяма цел. Ето, че този миг настъпи. Получихме по този начин заветния документ. Получихме опцията да построим сами новия ни съвременен стадион.

Благодарим на всички забъркани държавници и участници в решенията да се стигне дотук! Благодарим и на тези от вас, които не стопираха да имат вяра в нашите планове, които ни подкрепяха и не наливаха масло в по този начин и по този начин мощно вилнеещия огън. А на тези, които до последно не имаха вяра, които предизвикаха и подкопаваха желаеме да кажем едно – любовта постоянно ще бъде по-силната движеща мощ. А откровената любов към ЦСКА надвива над всичко “, написаха от ЦСКА-София.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР