От ЦСКА-София публикуваха в сайта си важна информация за феновете,

...
От ЦСКА-София публикуваха в сайта си важна информация за феновете,
Коментари Харесай

ЦСКА-София с важна информация за пътуването на феновете до Осиек


От ЦСКА-София разгласиха в уеб страницата си значима информация за почитателите, които ще бъдат с тима в Хърватия. Ето какво пишат " алените ":

" Армейци,

Всички 500 билета, които бяха декларирани предплатено за гостуването в Осиек, са разпродадени! В деня на мача на стадиона ще се пуснат в продажба още 200 от полагащата се квота за българските почитатели. Домакините са подготвени да създадат толеранс при потребност с още 30-50 билета в допълнение, в случай че всичко преди срещата като атмосфера и държание бъде в границите на естественото. Във връзка с пътуването до Осиек и визитата на реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа, ето няколко значими неща, които би трябвало ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да знаете.
 Снимка 436285
Източник: Официален уебсайт на ЦСКА

ВАЖНО! Агитката на ЦСКА ще бъде ситуирана в бранш " SJEVER/NORTH " на стадион " Градски врът ". Ще се влиза през вход " G4 ", като за алените почитатели са отделени 700 места. Който не се е снабдил с билет в София, ще може да си закупи на място, стига да не е привършен лимитът. Касата (отбелязана с цифра 3 на картата) ще работи след 15:00 часа локално време. Началото на дуела е в 20:45ч локално време (21.45 българско).

ВАЖНО! Стойността на пропуските е 120 хърватски куни (около 32 лева). Не може да се заплаща непосредствено в евро, а единствено в локална валута и по всяка възможност с кредитна или дебитна карта. Това важи за цялата страна, тъй че е желателно да си обмените за персоналните ви потребности парични средства! Ще ви бъде пожелан документ за идентичност, защото съгласно локалните закони билетът е поименен. Фен зоната за българските последователи е задоволително огромна и разполага с просторен паркинг и места за храна и питиета.
 Снимка 436284
Източник: Официален уебсайт на ЦСКА

ВАЖНО! Хърватското законодателство и органи на реда са много прецизни по време на спортни събития, по тази причина молим да се съблюдават одобрените локални порядки. При инспекция покажете документа за идентичност, който е вписан в билета ви! Излишно е да се споделя, че за нарушаване се смята притежаването и използването на алкохолни питиета, опиати и пиротехнически произведения, оръжия и други средства, подобаващи за причиняване на пострадване и принуждение, както и основаване на вълнения. Забранено е също по този начин внасянето на знамена, флагове и транспаранти с неприемлива тема и символика.

ВАЖНО! В Хърватия може да се стигне до недопускане на стадиона и даже задържане на лица, които имат по забележимите елементи на тялото си татуировки със знаци, знаци и наличие, подбуждащи или проповядващи ненавист и принуждение на расова, национална, етническа или религиозна принадлежност.

Призоваваме ви да избягвате борби с локални ентусиасти, да не се поддавате на провокации и да преживеете прочувствени и запаметяващи се мигове по време на пътуването си в поддръжка на обичания тим ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР