От ЦСКА-София публикуваха на официалния си сайт решението на съда

...
От ЦСКА-София публикуваха на официалния си сайт решението на съда
Коментари Харесай

ЦСКА-София публикува решението на съда в Лозана

От ЦСКА-София разгласиха на формалния си уебсайт решението на съда в Лозана. От него излиза наяве, че всички искания на " алените " са отхвърлени изцяло, а занапред следва да се дефинират разноските по делото.

Според известния експерт по спортно право Георги Градев изпратените от ЦСКА-София юристи са позволили куп неточности, които са се оказали съдбовни.

Ето и известието на ЦСКА-София:

Армейци,
Представяме на вашето внимание днешната заповед на КАС по отношение на поисканите от ПФК ЦСКА обезпечителни ограничения по делото против УЕФА.

ЗАПОВЕД
Председателят на апелативното арбитражно поделение на КАС дефинира, че:

1. Второто искане за прекъсване на осъществяването на решението на администрацията на УЕФА от 29.05.2017, което е заведено от ПФК ЦСКА-София ЕАД на 19.06.2017 по делото CAS2017/A/5177 ПФК ЦСКА-София ЕАД против УЕФА, е отхвърлено.

2. Второто искане за налагане на обезпечителни ограничения,, което е заведено от ПФК ЦСКА-София ЕАД на 19.06.2017 по делото CAS2017/A/5177 ПФК ЦСКА-София ЕАД против УЕФА, е отхвърлено.

3. Разходите по актуалната заповед ще бъдат избрани в окончателната присъда или всякакво друго дефинитивно решение по сегашния арбитраж.

Лозана, 26 юни 2017
 
Корине Шмидхаузер
Председател на апелативното арбитражно отделение
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР