От ЦСКА - София излязоха с позиция след днешното наказание,

...
От ЦСКА - София излязоха с позиция след днешното наказание,
Коментари Харесай

ЦСКА - София ще обжалва наказанието от два мача без публика

От ЦСКА - София излязоха с позиция след днешното наказване, което бе наложено на " алените " от Българския футболен съюз. Припомняме, че клубът бе глобен с два мача без аудитория и санкция в размер на 15 300 лв..

От " Армията " разкриха, че ще апелират това решение и зададоха няколко въпроса към родната футболна централа.
 БФС санкции Левски с близо 10 бона, ЦСКА - София също олекна съществено БФС санкции Левски с близо 10 бона, ЦСКА - София също олекна съществено
" Разбираме, че наказванията за ексцесии би трябвало да са сурови, само че не разбираме докога другите тимове ще бъдат третирани друго. Не разбираме за какво отчетите на делегата и съдиите с разказани произшествия не се качват, за сметка на отчетите преди и след мач, които са качени в системата на БФС и в които се приказва за „ обезпечени естествени условия за осъществяване на футболната среща “. 

Имаме няколко въпроса. Кои са тежко ударените? Колко тежко? Какви са следствията за въпросните лица? Как се чака да се срещнем със случилото се? В жалбата си ще пожелаеме да получим цялата налична информация, с цел да се срещнем с проблема в подробност. 

Нима е случайност, че в миг, в който сме на точка разлика от Лудогорец, сме сурово осъдени да се хвърлим във войната без нашата войска?! През годините сме се убедили, че от БФС четат дисциплинарния устав сходно на дявола Евангелието – както намерят за комфортно, за който намерят за комфортно. 

Нищо не е решено! С вас, “армейци ”, ще се борим до дъно! Всички дейности на кръгове към БФС единствено ни карат да имаме вяра още по-силно, че се опасяват от нас ", написаха от клуба.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР