От ЦСКА няма да уважат проекта на арх. Борислав Игнатов

...
От ЦСКА няма да уважат проекта на арх. Борислав Игнатов
Коментари Харесай

ЦСКА отхвърли проекта на на арх. Борислав Игнатов: Червените искат стадион от 4-та категория

От ЦСКА няма да уважат плана на арх. Борислав Игнатов да се строи нов стадион върху насипите на " Българска войска ". Такова е мнението на юриста на " алените " Станислав Трендафилов.

" Да, осведомен съм с концепциите на инж. Игнатов. Още когато той беше претендент за кмет на София, желаеше да прави срещи с почитатели на ЦСКА. Но ние сме 2022 година, желаеме да строим стадион, който е от 4-та категория. Само ще ви кажа, че Националният стадион " Васил Левски " е 2-ра категория ", разгласи Трендафилов пред " Мач Телеграф ".
 Представиха план за нов стадион на ЦСКА
Представиха план за нов стадион на ЦСКА

Арх. Борислав Игнатов срещна с концепцията си

" Ако през септември дадат позволение за градеж, допустимо най-скоро ще стартират действителните действия. Фирмата, която ще реконструира " Армията ", е подготвена още на другия ден да стартира. Но си има стъпки и по-късно, които би трябвало да се следват. Една от тях е общината да направи кулоар за транспортиране на отпадъците, да вземем за пример. Но архитектът на София участва на срещата в Министерството на младежта и спорта, което ме прави оптимист. Откакто Радостин Василев стана министър на спорта, всичко върви в вярната посока и съм оптимист, че напълно скоро ще имаме един нов стадион, какъвто заслужаваме. Защото вижте какво оборудване имат в Албания, а те даже не са в Европейския съюз. Ако септември ни дадат позволение за градеж, 1 година и 9 месеца по-късно ще имаме нов стадион ", добави Трендафилов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР