От ЦСКА излязоха с официална позиция по повод набиращия все

...
От ЦСКА излязоха с официална позиция по повод набиращия все
Коментари Харесай

ЦСКА излязоха с позиция за обвиненията, че са участвали в съмнителни мачове

От ЦСКА излязоха с публична позиция във връзка набиращия все по-голяма скорост скандал за подозренията, че ”червените ” са взели участие в съмнителни мачове.
Още нощес във футболни среди потегли мълвата, че основни играчи на Черно море са играли в интерес на " армейците " и заради тази причина не са взели присъединяване в мача с Лудогорец през вчерашния ден.

Ето какво разгласиха в формалната страница на ЦСКА:

" Футболният сезон приключи, само че след последния мач върху нас се изля следващата доза медийна мръсотия. За да се отклони вниманието от протичащото се на стадиона в Разград, което в последна сметка реши изхода на шампионата, услужливо уеб сайтове и медии подеха в хор новата долнопробна и откровена неистина, че половин тим на Черно море са се провалили на детектор на лъжата поради дуела с ЦСКА и по тази причина са освободени от отбора си.

Искаме отговорно и изрично да заявим, че клубът ни не употребява сходни способи за печелене на срещите си. Обвиненията против нас са клевети, целящи да ни компрометират и в същото време да прикрият очевадната липса на феърплей при решение на разногласието за купата. Призоваваме обвиняващите ни да излязат публично, аргументирано и с съответни обстоятелства да потвърдят " виновността " ни. Не единствено да се шушумуши и всякакви писарушки да ни петнят името. Да се сезират и самосезират всевъзможни институции! Ние не се тормозим, тъй като съвестта ни е чиста, само че очевидно има хора, които треперят единствено при мисълта за нас и непрекъснато умуват каква конспирация да сътворят. С времето - от жалка, по-жалка...

Същевременно ЦСКА пита - по какъв начин по този начин всичко " избухва " 20 дни по-късно? Защо е намесен и вторият вратар, който даже няма право да играе по контракт против ЦСКА? Не можаха ли да измислят нещо ново, а повтарят порното отпреди 7 години в Перник? Бумеранг от неистини, който ще се върне, тъй като с цел да прикрият далаверата не се поколебаха да очернят даже хора като Георги Илиев, да вземем за пример, градил положително име две десетилетия... Но очевидно няма остарели и млади в нечистите им жертвоприношения. Затова и 17-годишно момче беше сложено на вратата... Това са единствено някои от обстоятелствата, които изясняват за какво на " Армията " имаше драма, а в Делиормана - машинация. Имаме и още въпроси, само че ЦСКА е доста огромен, с цел да прави наслаждение и да се изяснява на слабите и неталантливи " сценаристи ", съшили всичко с бели конци.

Крайно възмутени сме и от отношението на медии, които по директен и индиректен път са свързани с човек, контролиращ и притежаващ телевизионните права на шампионата. Това е добре премислена и целенасочена офанзива. И в случай че до момента страдахме най-вече от преднамереност в съдийството, това към този момент е удар под кръста, който желае дефинитивно да ни повали. Естествено, че тези страхливци няма да съумеят!

Длъжни сме да заявим обаче, че в случай че тези медии продължат с сходно неуважително, уронващо реномето и името на клуба ни отношение, в случай че не спрат с тези грозни офанзиви и неистини, ЦСКА ще предприеме радикални ограничения да не бъде отсега нататък част от тази воняща медийна среда. И по-конкретно, ще обмислим метод по какъв начин да се преразгледа присъединяване ни в контракта за благосъстоятелност на телевизионните права и ние да не бъдем отразявани от тези навързани като свински вътрешности медии, уеб сайтове и малките екрани. Не е загадка, че ЦСКА генерира максимален зрителски интерес и рейтинг на гледаемост. Готови сме обаче на крайни дейности единствено и единствено да защитим достойнството на армейския клуб.

От управлението на ЦСКА ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР