От ЦСКА излязоха с официална информация, че влизането в сила

...
От ЦСКА излязоха с официална информация, че влизането в сила
Коментари Харесай

Влизането в сила на разрешителното за реконструкция на „Българска армия“ се отлага

От ЦСКА излязоха с публична информация, че влизането в действие на разрешителното за реорганизация на стадион „ Българска войска “ се отсрочва, заяви.

Ето какво написаха от ЦСКА:

" Влизането в действие на разрешителното за реорганизация се отсрочва.

В деня, в който трябваше да ви съобщим, че получаваме най-важния за нас документ, да ви разкрием проектите си за бъдещето, както и да обявим организацията ни за последния мач на ст. „ Българска войска “, с голямо страдание и отчаяние би трябвало да напишем друго.

След постъпила тъжба в последния вероятен миг всичко това се отсрочва за неопределен срок. След входирането на сигнала, с който ви запознахме предходната седмица, в този момент същият този професионален жалбоподател е входирал действителна тъжба, поради която вместо да влезе в действие разрешителното за градеж би трябвало да влезе в съда.

Това ще постави спирачки на всички наши планувани действия и планувани акции, в случай че лицето не отдръпна жалбата си в законовия период. Можем единствено да гадаем какви биха били подбудите му да забави план в интерес на цялостен един град, само че го призоваваме да премисли решението си, тъй като няма нито една справедлива причина да не получим позволение за реорганизация на рушащо се оборудване, което ще превърнем в приказно място.

Вярваме, че нищо не е в положение да спре осъществяването на задачата ни, само че и недоумяваме по какъв начин е допустимо в правова страна всяко желание за нещо положително да бъде поставяно под непрестанен обстрел и да се случва толкоз мъчно. "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР