От ЦСКА излязоха с информация относно навлизането на фенове на

...
От ЦСКА излязоха с информация относно навлизането на фенове на
Коментари Харесай

ЦСКА с ключово съобщение до феновете на отбора

От ЦСКА излязоха с информация по отношение на навлизането на почитатели на отбора на терена в последните няколко мача на „ армейците “. От клуба показаха благодарността си към своите последователи за поддръжката им към отбора на Саша Илич, само че помолиха почитателите си да не навлизат на терена, тъй като това заплашва сигурността на най-малките почитатели, а това носи и санкции на ЦСКА.

Ето какво написаха от клуба:

„ Информация по отношение на навлизането на аудитория след края на мачове

Скъпи „ армейци “, вашата поддръжка е скъпа за нас. Пълните игрища в София и в провинцията са най-хубавата панорама за всички ни! Бихме желали обаче да ви призовем да се въздържате от нахлуване на терена след края на мачовете. На първо място, няма по какъв начин да сме сигурни, че сигурността, изключително на децата, които навлизат на пистата, е 100% обезпечена, поради скупчването на доста хора на изходите към пистата, както и паниката по-късно. От друга страна, това води до високи финансови санкции за клуба, като сме застрашени и от по-тежки наказания, в случай че не предприемем ограничения.

За да ви държим покрай тима, на всяко домакинство от началото на сезона организираме срещи с разнообразни играчи, по време на които всеки един почитател може да се снима и да получи подпис от обичания си състезател. Отделно, стартирахме разнообразни начинания за деца, по време на които още веднъж се срещат с играчите на ЦСКА и в доста по-спокойна конюнктура могат да се допрян и да си поговорят с тях.

Надяваме се на схващане от ваша страна. А на следващия ден ви чакаме на „ Армията “, с цел да извикаме мощно и дружно „ САМО ЦСКА “! “.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР