От ЦСКА информираха чрез официалния си сайт, че утре отборът

...
От ЦСКА информираха чрез официалния си сайт, че утре отборът
Коментари Харесай

ЦСКА обяви открита тренировка за фенове


От ЦСКА осведомиха посредством формалния си уебсайт, че на следващия ден тимът ще направи открита подготовка за почитатели и медии. Заниманието ще стартира в 11 часа и ще се организира на стадион " Българска войска ".

" ЦСКА ще тренира на стадион " Българска войска " на следващия ден (10 януари) от 11:00 часа, като заниманието ще бъде намерено за почитатели и медии. Старши треньорът Стамен Белчев ще приказва пред публицистите преди заминаването на тима за първия предварителен лагер.

Той ще бъде в Сандански и ще продължи до 20 януари, когато ще се състои и първата контрола на ЦСКА - против локалния Вихрен. Двубоят ще бъде излъчен онлайн по ЦСКА ТВ, а началният час ще бъде конкретизиран в околните дни ", написаха алените в уеб страницата си.

Междувременно футболистите на ЦСКА минаха наложителните медицински проучвания на старта на подготовката за пролетния полусезон.

Прегледите бяха направени от екип експерти въз основата в Панчарево тази заран. Резултатите демонстрираха, че играчите са в чудесно положение.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР