От ЦСКА 1948 се похвалиха с осем национали, които ще

...
От ЦСКА 1948 се похвалиха с осем национали, които ще
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 се похвали с осем национали

От ЦСКА 1948 се похвалиха с осем национали, които ще пазят цветовете на България в другите гарнитури на страната ни. Ивайло Чочев ще е единственият от " алените ", който ще играе в мъжкия ни народен отбор, а Симеон Петров ще се подвизава при младежите. Тимът от София има и по трима състезатели в България U19 и U17
 Берое надделя 10 от ЦСКА 1948 и записа първа победа над този противник Берое надделя 10 от ЦСКА 1948 и записа първа победа над този противник
Ето какво пишат “червените ”:

“ЦСКА изпрати осем национали на България, които започнаха подготовка за идните си мачове с „ лъвовете “.

Те са част от представителния тим на страната, както и от съставите до 21 години, до 19 години и до 17 години.

Полузащитникът на „ армейците “ Ивайло Чочев към този момент се причисли към подготвителния развой на националния тим на България, воден от Ясен Петров. „ Лъвовете “ организираха занятие на Националната футболна база в Бояна и в понеделник следобяд летят за Доха.

За отбора предстоят два другарски дуела в Катар – на 26.03 от 19:30 ч. против домакина на идното международно състезание Катар и на 29.03 от 18:00 ч. против вицешампиона от последния Мондиал – Хърватия. И двата мача ще се изиграят на „ Едюкейшън Стейдиъм “ в Ал Раян.

Централният защитник на „ алените “ Симеон Петров се причисли към състава на младежкия народен тим със селекционер Александър Димитров. Отборът тренира на Националната футболна база в Бояна и се готви за две евроквалификации – домакинство на младежите на Нидерландия на 25.03 и посещение на младежите на Уелс на 29.03.

Иван Величков, Николай Желязков и Теодор Иванов от ЦСКА U19 пък влязоха в проектите на селекционера на състава на България до 19 години Ангел Стойков и към този момент упражняват под неговите директиви.

За „ лъвовете “ до 17 години ще играят младите Армейци Виктор Василев, Симеон Василев и Михаил Цонев. Тимът воден от Йордан Петков влиза в три евроквалификационни конфликта – домакинство на Финландия U17 на 23.03, домакинство на Португалия U17 на 26.03 и посещение на Ирландия U17 на 29.03 ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР