От ЦСКА 1948 обявиха цените на билетите за мача с

...
От ЦСКА 1948 обявиха цените на билетите за мача с
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 даде 500 билета на Левски по 20 и 40 лева

От ЦСКА 1948 оповестиха цените на билетите за мача с Левски. Срещата е в събота от 15:00 часа в Бистрица.

„ Червените” отпускат 250 билета за почитателите на „ сините” за Сектор „ А”, като цената им е 40 лв.. За Сектор „ Гости” от Левски получават още 250 пропуща, които ще костват по 20 лв..

От ЦСКА 1948 оповестиха, че 1 лева от продажбата на всеки пропуск за дуела ще отиде за идеята на Стивън Бориславов и битката му с диагнозата Сарком на Юинг.

Ето какво написаха от "червените ":

"ЦСКА афишира публично цените на билетите за идния дуел от 21-вия кръг на efbet Лига сред ЦСКА и Левски.

Срещата е в събота (26.02) от 15:00 ч. на ст. „ Витоша “, а 1 лева от продажбата на всеки пропуск за дуела ще отиде за идеята на Стивън Бориславов и битката му с диагнозата Сарком на Юинг.

Билетите за последователите на ЦСКА ще се продават в клубния офис на бул. "Джеймс Баучер " 12 в столицата, както и на касите на стадиона в деня на мача. Цените им по браншове са както следва:

Сектор „ VIP “ – 50 лева

Сектор „ А “ – 40 лева (20 лева за членове на Сдружение „ ФК ЦСКА 1948 “. На място ще можете да заплатите членски импорт за 2022 г.)

Сектор „ А “ (Блокове 1 и 2, планувани за почитатели на гостите) – 40 лева – 250 броя, които авансово ще бъдат предоставени на управлението на ПФК Левски

Сектор „ Г “ – 20 лева

Сектор „ Гости “ – 20 лева – 250 броя, които авансово ще бъдат предоставени на управлението на ПФК Левски

Всеки почитател на ЦСКА на стадиона ще получи към билета си и мартеница с емблемата и слогана на клуба „ Честта на първо място “.

Публикуваме и скица на стадион „ Витоша “ с изобразени паркингите, касите, секторите, блоковете и входовете, отредени за почитателите на домакините и на гостите.

На стадиона ще се позволяват последователи изцяло свободно без спомагателни условия, свързани с пандемията от COVID-19. Не е нужно представянето на резултати от PCR, антигенни проби, нито на зелени документи.

Елате и се насладете на един огромен конфликт! Вечната борба сред „ червени “ и „ сини “!

Тази събота! Очакваме ви на стадиона!

САМО ЦСКА! "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР