От Трибуна Сектор Г“ призоваха БФС да отмени наказанието на

...
От Трибуна Сектор Г“ призоваха БФС да отмени наказанието на
Коментари Харесай

ЦСКА заплаши БФС: Идваме да видим как е здравето на господина Десподов!

От Трибуна Сектор „ Г “ приканиха БФС да анулира наказването на „ алените “, другояче ще подхващат протестни дейности.
Припомняме, че футболното управление взе това решение, откакто в средата на второто полувреме на мача сред „ армейците “ и Лудогорец полетяха разнообразни предмети към Кирил Десподов. Заради това клубът от „ армията “ е осъден с два домашен мача без аудитория.
Ето какво написаха от Трибуна Сектор „ Г “ в обществените мрежи:
„ 23.11.2002. Луиш Фиго се насочва към флагчето за осъществяване на корнери на „ Ноу Камп “. Към португалеца политат бутилки, телефони и даже свинска глава, която пада настрана от него. Това е едно от най-ожесточените съперничества в света, а предателите са ненавиждани вечно и амнистия няма. 30.04.2022. Кирил Десподов се насочва към флагчето за корнери в нашия храм. Към него политат няколко бутилки и стотинки. Съдията стопира мача за 15 минути, а след края му БФС ни санкционира с 2 домашен мача без аудитория. Но какво е равнището на Ла Лига и Ел Класико и къде се намира нашият футбол… Очевидно способените органи са „ по-католици и от Папата “, само че що се касае единствено един тим и неговите стремежи и искания.
Да си напомним и още малко обстоятелства. През септември предходната година в дербито тези хвърлиха бомбичка, която нарани нашия физиотерапевт Иван Христов. Първоначалното наказване от мач пред празни трибуни е променено и в последна сметка бранш „ А “ на Кабриото остава отчасти затворен. Причината – Иван не е показал здравно уверение и по отношение на правилника на БФС, казусът се третира „ без последици “. В този ред на мисли бихме желали да попитаме къде е здравното уверение на лицето Кирил Десподов и дали въпреки всичко необятната общност би могла да се запознае с него? Не за друго, а от угриженост за явно разтърсеното здраве на господина. А и от любознание дали БФС още веднъж ще погази личните си правилници в името на един неестествен проект…
А в този момент се обръщаме непосредствено към БФС и виновните фактори с зов (все още) да премислят решението си и смешното наказване от два мача без аудитория да бъде анулирано. В противоположен случай ще ни принудят да гледаме мачовете по един или различен метод където и както сметнем за добре “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР