От този уикенд Бавария отново е в плена на ежегодния

...
От този уикенд Бавария отново е в плена на ежегодния
Коментари Харесай

Играчите на Байерн да стоят далеч от Октоберфест, посъветва Ковач

От този уикенд Бавария още веднъж е в плена на годишния Октоберфест. Футболистите на Байерн (Мюнхен) обаче ще би трябвало да почакат да се порадват на събитието. Старши треньорът Нико Ковач даде да се разбере, че играчите не би трябвало да припарват до фестивалната зона, където се пие доста бира и се ядат разнообразни вкусотии.

“Моите футболисти са експерти. Те са виновни хора и знаят какво вършат. Наясно са, че в случай че отидат там, незабавно ще бъдат разпознати. А не мисля, че това е добра концепция. Ще остане време всички да идем дружно. Засега обаче би трябвало да продължим да сме съсредоточени върху отговорностите си и да не стопираме да трупаме точки”, разяснява Ковач.

I got a better video #Oktoberfest2018 pic.twitter.com/3he3YfToRT
— Aisha Dueberry (@AishaDueberry) September 23, 2018
По традиция футболистите, треньорите и шефовете на Байерн, дружно със фамилиите си, посещават Октоберфест в последния му уикенд. Тази година това би трябвало да е 5/6 октомври. В съботния ден тогава първенците одобряват Борусия (Мьонхенгладбах) в среща от 7-ия кръг на Бундеслигата.

VIDEO: Hundreds of thousands of litres of beer on tap, traditional clothes -- a party atmosphere once again grips Munich at the opening of the 185th #Oktoberfest2018, which will last two weeks pic.twitter.com/GdUeGaPANp
— AFP news agency (@AFP) September 22, 2018
Любопитното е, че от 8 години насам Байерн няма загуба на домашната сцена по време на фестивалния интервал. Бундеслига 4 кръг, събота 22 септември  Шалке 04 0:2краен резулат  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР