От този разговор ще получите най-точните отговори на въпросите, които

...
От този разговор ще получите най-точните отговори на въпросите, които
Коментари Харесай

Шумни тържества, претрупана трапеза, скъпи подаръци. Това ли е Коледа и какво всъщност празнуваме?

От този диалог ще получите най-точните отговори на въпросите, които всички задаваме на Бог, когато сме в тестване

Във Ф-студио през днешния ден гостува един от изтъкнатите български познавачи на Библията, за който може да се каже, че непосредствено приказва с Бог и десетки години върви непоклатимо по своя бодлив път, неведнъж клеветен и хулен, в далечното тоталитарно време и намерено заплашван.

Пастор Живко Тончев от християнската протестантска черква „ Благовестие “ приказва в подкаста на Флагман за неща, които за част от нашите читатели сигурно са далечни в тяхното забързано всекидневие, само че ние имаме вяра, че ще стигнем до повече сърца с отговорите на най-важните теософски въпроси.

Преди да чуете словата от това видео обаче съветът ни е първо да си кажете, че в дните от през днешния ден до Новата 2023 година ще намалите темпото, вътрешното напрежение, устрема към първокласни дарове и отрупани с храна и напитки маси.



О, да, празнувайте, дано душите ви ликуват в тези последни часове на идното Рождество, само че не забравяйте, че това не е вашият рожден ден, а рожденият ден на Христос, наследник божи, който бе изпратен на земята, с цел да изкупи греховете ни.

Редакционният екип на Флагман желае на своите читатели, фенове и слушатели изпълнена с топлота Бъдни вечер и радостно въодушевление по Коледа. Смирени и с вяра посрещаме 2023 година Да е мирна! Да сме здрави!

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР