От този момент в страната тръгват инспектори и ще се

...
От този момент в страната тръгват инспектори и ще се
Коментари Харесай

Мутафчийски: Ще отнемат лицензите на аптеки, които продават лекарства без рецепта

От този миг в страната потеглят инспектори и ще се лишават лицензите на всички аптеки, които продават без рецепта антибиотици и какви ли не други медикаменти.

Това сподели на постоянния брифинг ръководителят на Националния действен щаб за битка с разпространяването на COVID-19 ген. майор проф. Венцислав Мутафчийски.

" В момента се изкупуват безумни количества медикаменти, които не са нужни. След това те даже не могат да се изхвърлят кофата, това е безконтролно. А те ще стигнат до боклука. Някои от медикаментите не могат да свършат никаква работа ", съобщи Мутафчийски.

" Това е безумство, което би трябвало да се приключи, даже и със силови ограничения. Тонове антибиотици се изкупуват, откакто вирусите не се лекуват с тях “, съобщи той.

Коронавирусът и България Община Чирпан вкарва вечерен час за подрастващите Борисов, Мутафчийски и целият народен щаб са с негативни проби за COVID-19 Горанов: Не бива да се ползват свръхограничения поради COIVD-19 62-ма са към този момент инфектираните с ковид у нас В Първа лига се сплотиха: Останете си у дома! Предварителни изпити за ВУЗ няма да има Бизнесът подарява пари и редуцира бюджети, с цел да помогне в битката с COVID-19 Камбаните на църкви в Пловдив ще бият всяка вечер в поддръжка на медиците ни Без „ синя “ и „ зелена “ зона в София поради ковид Банско затваря ски пистите поради ковид Прокуратурата и Министерство на вътрешните работи стартират борба със спекулата поради COVID-19 Завод " Арсенал " стопира работа, над 8000 служащи излизат в отпуск Заразено дете измежду туристите в Банско и първи арест поради COVID-19 (ОБЗОР) Заради контакт с болен от COVID-19: 8 от Бургаско под карантина Как COVID-19 ще се отрази на бизнеса и каква ще е цената на рецесията? Италиански доктор е измежду доброволците в Александровска болница Вълна от съпричастност с медицинските служащи на първа линия против COVID-19 (ВИДЕО) Варна стяга ограниченията след първия случай на ковид в града Младен Маринов: Телефонни измамници употребяват ковид в своите схеми Мерки за отбрана: Какво подхващат против COVID-19 в Бургас?

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР