От това препитване виждам, че основната тежест ще падне върху

...
От това препитване виждам, че основната тежест ще падне върху
Коментари Харесай

Венеция Ангова от ПП-ДБ: Ще водим разговори с партиите, за да има единен проект за промяна на Конституцията

" От това препитване виждам, че главната тежест ще падне върху държавното управление. Радев е много закостенял. Ние считаме, че той даде верните поръчки. "

 

По думите й, имаше разискване и на шеф на НЗОК. " Касата разпределя 7 милиарда лева Рестартирахме процедурата, сглобката проскърца и търсим най-хубавия претендент.

 

За Сметната палата и предлагането на ГЕРБ Димитър Главчев още не сме взели решение. Ние би трябвало да намерим една самостоятелна персона. "

 

Ангова разяснява и правосъдната промяна. " В петък бе извършена поредна среща в нашата коалиция ПП-ДБ с цел да се изчистят последните елементи по плана за Конституция.

 

Но нямаме краен период за правенето му. Идеята е да имаме диалози и с останалите партии, с цел да не се внесе плана на парче, а да има обединен план. "

 

Има едно пробуждане на адмитистрацията, на страната, съобщи Ангова. Вчера министър председателят Денков беше в Румъния с цел да беседва за приемането ни в Шенген.

 

За еврото има два съществени казуса, уточни тя.  Това е броят на хората, които са се подписали под настояването за референдум, както и той да не опонира на интернационалните контракти, по които сме страна.

 

" Конституционен съд ще може да се произнесе по процедурата и в случай че реши, да я върне от началото в Народното събрание, " акцентира депутатът от ПП-ДБ.

 

Тя разяснява и вълната от митинги за по-високи заплати. " Вчера се срещнахме със синдикатите. Проблемите са  при второстепенните разпоредители. Там заплатите са ниски. "

 

Бюджетът би трябвало да се одобри бързо, с цел да се одобряват общинските бюджети., акцентира Венеция Ангова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР