От тотопункта при Джамията издирват новия милионер, който удари джакпота

...
От тотопункта при Джамията издирват новия милионер, който удари джакпота
Коментари Харесай

Мистерия: Късметлията, който удари близо 3 милиона от джакпота, изчезна

От тотопункта при Джамията търсят новия милионер, който удари джакпота от 2 719 026 лева от 94-ия тираж на играта 6/49. Фишът с композиция от една колонка е пуснат в пункта, който е ситуиран на кръстовището сред ул. „ Митрополит Борис “ и „ Христо Чернопеев “ в Благоевград, пише „ Струма ”.

В понеделник следобед служителката в пункта Таня звънеше на постоянните клиенти, с цел да дойдат и да си ревизират фишовете.

„ Ето, в този момент чета мнения в обществените мрежи и се нервирам. Пише, че аз съм спечелила, което не е правилно. Аз играя единствено 5/35 и най-голямата ми облага е 210 лева, само че най-важното е, че нося шанс и това го споделят всичките ми клиенти “, показа служителката, която добави, че работи в пункта от 8 години и точно тук са падали петици за по 29 хиляди лева от 5/35, тото джокери, облаги от 6/42 и 6/49.

Любопитното е, че Таня живее до гарата и макар че всеки ден прекосява половината град, с цел да пристигна на работа, по гледище на клиентите си е в този пункт.

А другояче при постъпването си в системата на Българския състезателен тотализатор е почнала в пункт в „ Еленово ”, където е извоюван и първият автомобил. Именно с правилното си отношение, а й с шанса, който носи, Таня е спечелила доверието на своите клиенти и мнозина пускат подготвени фишове, вместо да попълнят лични цифри.

На въпроса има ли съмнение кой може да е новият тотомилионер Таня отговори: „ И аз не знам, по тази причина звъня на близки и познати да дойдат да си ревизират фишовете. Това, което мога да кажа сигурно, е, че спечелилият е благоевградчанин.

Тук всичките ми клиенти са постоянни и ги познавам. Иначе в дните преди тираж дневно минават към 200 индивида. Именно затова не мога да кажа кой тъкмо е, само че се надявам скоро да се появи “, сподели служителката и напомни, че облагата би трябвало да бъде потърсена в период до 45 дни, в противоположен случай късметлията ще загуби парите.

Припомняме, че през 2015 година, отново в Благоевград, падна мегаджакпот. Тогава строителният бизнесмен Николай Динков завоюва малко над 7 млн. лева

Последвайте канала на

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР