От Tik-Tok звезда до изпълнител в Пайнер.Моан (Móan) - това

...
От Tik-Tok звезда до изпълнител в Пайнер.Моан (Móan) - това
Коментари Харесай

Копие на покойния Денис Теофиков предизвика скандал в мрежата

От Tik-Tok звезда до реализатор в " Пайнер ".

Моан (Móan) - това е новото лице в поп-фолка, само че той е добре прочут за младежите от обществената мрежа Tik-Tok. Роден е на 21 юли 1999 година, зодия Рак. Първоначалният му интерес е ориентиран към спорта и по-точно – футбола. Десет години е бил нападател в локален футболен тим. Междувременно октрива и любовта си към музиката и пеенето. Според музикалните му продуценти, той работи настойчиво и развива и този собствен гений. Насърчаван от другари постоянно пее и по този начин бързо се трансформира в душата на компанията, където и да отиде. Móan осъзнава, че музиката е голяма негова пристрастеност и тя бързо заема първо място измежду целите му.

През последната година 22-годишният Момчил Петров от Севлиево, стана шлагер в Tik-Tok и Instagram с фалшификати на осъществяванията на родни и международни артисти - прави доста липсинг видеа под звуците на шлагери на Денис. Така е видян и от продуцентите си в " Пайнер ", които споделят, че е спечелил вниманието им с кадифения си тембър, глас, носещ въздействаща страст, а също и с неотразима визия.... Визия, която обаче доста прилича на тази на починалия Денис Теофиков. Действително - мимики, жестове, пози, визия - Моан и Денис са като две капки вода. Този факт обаче подразни музикалните почитатели, които порицаха занапред изгряващата звезда.

Don’t stop dreamin???? instagram: themoann

Бледо копие на Теофиков - по този начин меломаните дефинират Моан. " Само нелепи и несполучливи фалшификати на нашия Денис! Има защо да желаят да са като него, той беше и постоянно ще е най-големият! ", гласи коментар в обществената мрежа.

Музикалният дебют на Момчил или по-скоро визията, с която той е показан, разгневи и PR-ката на изпълнителя, видя GlasNews.bg. Евгения Костова бе извънредно близка с починалия Денис Теофиков. По думите й, Моан ще си навлече негативизмът на почитателите и ще стане за смях.

Костова се обърна към музикалните компании и по-точно към " Пайнер " с думите:

" Представяйки на не чак толкоз необятната публика в страната нов кадър, който видиш ли ти е феномен, събитие и надали не международна сензация, то най-малко се стремете да не бъде копие на някой различен. Представяйки ново лице на музикалната сцена, дружно с него изградете стилът му (визия, звучене). Не е нужно той да се пробва да бъде неясно копие на някой различен. Защото още преди да е “пробил” ще си навлече негативизмът на почитателите и ще стане за смях, както и ще стане в този момент. Стига към този момент сте се опитвали да изкарвате някакви перковци, които да наподобяват на Денис. Не могат. Не можете. Няма. Няма и да има втори, като него. Може да пристигна някой по-як (съмнявам се), само че в никакъв случай никой няма да бъде, като Денис Теофиков. Разберете го! По-късно ще видите и за какво качвам тъкмо тази фотография. Всяка аналогия с действителни лица и събития НЕ Е СЛУЧАЙНА. А, да и като си представяте лицата - не ги представяйте със сурови фрагменти. "



Припомняме, че 21-годишният Денис Теофиков скочи от 7-ия етаж на жилищна постройка в София в нощта против 24 октомври, а гибелта му потресе цяла България.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР