От тези зодии има най-много кралски особи. Вие една от

...
От тези зодии има най-много кралски особи. Вие една от
Коментари Харесай

От тези зодии има най-много кралски особи


От тези зодии има най-вече кралски особи. Вие една от тези зодии ли сте? Тежка е главата, която носи короната и ярки са звездните знаци, които търсят или наследяват тази тежест.
В античен Египет фараоните носели
корони, с цел да ги свържат с изображения на техните божества и да се базират на силата, която имат. В наши дни короните и кралете са по-скоро тържественост, в сравнение с езическа респект и единствено дванадесет европейски народи поддържат форма на монархия; Андора, Белгия, Дания, Лихтенщайн, Люксембург, Монако, Холандия,
Норвегия, Испания, Швеция, Ватикана
и несъмнено Обединеното кралство и неговите колонии, които в този момент назоваваме територии, тъй като колониализмът беше и е бичът на човечеството, дължащ се значително на чудовищните монарси, които го популяризират, написа New York Post.
Отвъд Европа Бахрейн, Бутан, Бруней
Даруссалам, Камбоджа, Есватини, Япония, Йордания, Кувейт, Лесото, Малайзия, Мароко, Оман, Катар, Саудитска Арабия, Тайланд и Тонга са всички страни, които признават регент.

Анализирайки рождените карти на актуалните монарси и темпераментите, както благородни, по този начин и не, на дванадесетте зодиакални знака,
ви представяме лист със знаците,
които е най-вероятно да се изкачат на трона или ще се класират за кралски сан.

Телецът е знакът на остарялата армия и новия ред. Под този знак беше кралица Елизабет II, както и кралските деца принц Луи, принцеса Шарлот и Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор. Също по този начин си коства да се означи, че принц Хари и крал Чарлз III имат луни в Телец.
Снимка: Getty Images
Телците имат доста качества, които са нужни за кралски особи.

Телците не обичат смяната, щастливи са да запазят статуквото, стига персоналният им комфорт да е обезпечен. Други представители на зодията са Карл XVI Густав от Швеция, крал Вилем-Александър от Холандия и Нородом Сиамони от Камбоджа.

През цялата древност короните са били носени от владетели и директно свързани със слънчеви култове и слънчеви божества. В натура Лъвът се ръководи от слънцето, което прави връзката сред петия знак на зодиака и кралските особи. Добавете към това, че Лъв е символизиран от величествения лъв, който се появява на герба на доста монарси.
Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Лъвовете нямат боязън от власт или показност, имат великодушна жила и дълбока потребност да бъдат обичани от непознати, качества, подобаващи на кралските особи. Меган Маркъл беше на път да стане ръководеща кралска персона, само че нейната лъвска жадност за независим суверенитет и американският табиет да афишира самостоятелност я накараха да скъса връзките си с короната. Кралските лъвове, които към момента „ реват “, включват Рама X от Тайланд, крал Мохамед VI от Мароко, HRH Абдула от Малайзия, Джоан-Енрик Вивес от Андора,

Козирогът ръководи десетия дом и е естествената област на международните водачи. Козирогът е деятелен, само че доста държи на реда, традициите и е един от най-сериозните знаци. Те имат желязна воля.

Те избират и нормално подсигуряват, че пословичната нечистотия остава под изящния килим. Виждаме тази демонстрация на благовъзпитание в Кейт Мидълтън, законно омъжена за принц Уилям, чието държание е постоянно под конец и не си разрешава страст отвън допустимото. Други короновани Козирози са Хамад Бин Халифа ал Тани от Катар и Салман бин Абдулазиз Ал Сауд от Саудитска Арабия.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР