От тези зодиакални съюзи се раждат прекрасни деца: Риби и Близнаци Рибите

...
От тези зодиакални съюзи се раждат прекрасни деца:
Риби и Близнаци
Рибите
Коментари Харесай

3 двойки зодии, от които стават най-добрите родители

От тези зодиакални съюзи се раждат прелестни деца:

Риби и Близнаци

Рибите са в унисон с страстите си, а точно те основават дълбока прочувствена връзка с децата. Близнаци са родител-ученик. И двамата родители ще оказват помощ на детето да стане най-хубавата версия на себе си.

Докато Рибите са супер чувствителни, Близнаците схващат по какъв начин това, което споделят, визира хората. Тази композиция ги кара да се вслушват в потребностите на децата, без да се пробват да им диктуват какво да вършат или да управляват прекомерно живота им. Вместо това те насочват дребните деца към това да се научат по какъв начин сами да вземат положителни решения.

Рибите споделят „ Давай най-хубавото от себе си “, до момента в който Близнаците реализират всичко естествено. В резултат децата порастват целенасочени и правят отлична работа. Комбинацията от тези два вида родители води до обстоятелството, че детето става работливо, самомотивирано и фокусирано върху резултатите.

Рибите постоянно ще следват сърцето си, до момента в който Близнаците са по-практични, децата ще намерят средината сред това, което желаят, и по-логичния избор.

Рибите са интроверти, до момента в който Близнаците са любимци на тълпата. Това ще покаже на децата, че могат свободно да избират настроението и отношението си.

Всеки от родителите е работлив и се стреми към триумф. Всеки е извънредно почтен и в контакт с страстите си. И двамата са откровено благи и нямат неприятни планове към хората. Риби и Близнаци са идеалният баланс един за различен и в последна сметка отглеждат красиви деца.

Скорпион и Везни

Докато Скорпионът е недопечен, подигравателен и мощен, Везните са леки и положителни. Децата постоянно се стремят да бъдат като родителите си и резултатът от тва е извънредно позитивен.

Докато Скорпионът е привикнал да бъде защитителен и да не се доверява на никого, Везните дават на хората доста шансове. В резултат на това Скорпионът се научава да смъква стените, които е построил, а Везните се научават по кое време да не простят на хората. Това оказва въздействие върху децата, които имат положителни сърца, само че желаят добротата им да бъде заслужена.

И двете зодии са доста лоялни и ще научат децата какъв брой е значимо да построяват и поддържат мощни връзки.

Докато Скорпионът е интровертен, общителните и открити Везни го допълват. Скорпионът не се стреми да бъде известен, а всички обичат Везните. Тази композиция и резултатът, който има върху децата, ще ги научи да се отнасят с вежливост и схващане към всеки, който срещнат.

Скорпионите са прекомерно мнителни, а Везните виждат най-хубавото във всеки. Това учи децата им по какъв начин да виждат положителното в хората, само че да бъдат реалисти за тях.

И двете зодии следват сърцата си, само че Скорпионът внимава с това. Децата им се учат да обичат деликатно и по-късно дават всичко, което имат, на определения.

Стрелец и Лъв

Докато Лъвът е мощен водач, Стрелецът е податлив да процъфтява, когато разчита самичък на себе си. Това учи децата да трансформират вида държание според от обстановката.

И двете зодии отхапват повече, в сравнение с могат да дъвчат и работят интензивно. Заедно те образоват децата да поемат отговорност и да бъдат част от нещата, които въздействат позитивно на хората.

Докато Стрелецът крие същинските си мисли и усеща, Лъвът не е добър в преструвките. Лъвът учи Стрелеца да отслабва прочувствените си отбрани, а Стрелеца учи Лъва да бъде малко по-силен. В резултат на това децата им са в контакт с страстите си и могат да ги скрият, когато това е значимо.

Стрелецът няма доста другари, до момента в който Лъвът обича да е център на внимание. Стрелецът нормално следва Лъва. Този баланс сред родителите разрешава на детето постоянно да се усеща несъмнено.

Докато Лъвът вижда дребните неща за хората и нещата, Стрелецът премисля всяка обстановка. Техните деца в последна сметка ще могат да предскажат резултата от всяко нещо и хора по-добре от всеки различен.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР