„От тази вечер София се потапя в джаз музиката! A

...
„От тази вечер София се потапя в джаз музиката! A
Коментари Харесай

Мирослав Боршош: Откриваме A to JazZ Фестивал с легендарния китарист Джон Маклафлин

„ От довечера София се потапя в джаз музиката! A to Jazz Festival е едно от емблематичните събития за столицата и още веднъж сервира на публиката музикален празник със свободен вход. Очакват ни три вечери с неповторими страсти от срещите с огромни музиканти! “, сподели заместник-кметът на София Мирослав Боршош.

Джаз легендата Джон Маклафлин ще открие 11-ото издание на Фестивала за градска просвета. Той ще излезе на сцената с бандата си 4th Dimension. 12 музикални плана от международната джаз сцена ще чуем в програмата на A to JazZ, който за поредна година се организира с поддръжката на Столична община в Календара на културните събития на София. Освен Джон Маклафлин и бандата му, Snarky Puppy, Ilhan Ersahin и Roosevelt Collier, присъединяване ще вземат френският пианист Adrien Brandeis и латин-джаз квартет, виртуозният тромпетист Alex Sipiagin и Биг бендът на БНР.

Рут Колева, Jazzanitza и Даниела Белчева ще показват премиерно новите си албуми, а вокалните майстори от Spectrum Vocal Band ще ни въвлекат в магията на акапелното пеене. Фантастичните Trombobby x C-MO и Единствените им другари също ще излязат на сцената, както и младите очаквания от Red Light District Project.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР