От тази седмица китайските киносалони трябва да започнат да пускат

...
От тази седмица китайските киносалони трябва да започнат да пускат
Коментари Харесай

Наредиха на китайските кина да излъчват пропагандни филми два пъти седмично

От тази седмица китайските киносалони би трябвало да стартират да пускат пропагандни филми минимум два пъти седмично във връзка 100 година от основаването на Китайската комунистическа партия през юли, осведоми ДПА.

На формалната страница на Националната кино администрация е качено известие, в което се споделя, че прожектираните филми имат за цел да основат " чудесна и топла атмосфера " за отбелязване на годишнината. От администрацията пишат още, че до края на годината филмите, които демонстрират " обич към партията, обич към страната и обич към социализма ", би трябвало да бъдат излъчени в киносалоните във " всяка провинция, район и град " . Пояснява се, че филмите също би трябвало да хвалят партията, родината, народа и героите на Китай.

Властите акцентират, че партийните членове, функционерите и други би трябвало да активизират народа, с цел да е несъмнено, че кинопрожекциите са добре посещавани . За да се подсигурява добра посещаемост, с ъщо по този начин ще бъдат пуснати реклами, билети на отстъпки и " други способи ".

Идеята е да се " съживят класиките " и да се " запази патриотизмът и обичайното революционно образование ".

Първият сезон от 12 кино лентата този месец стартира с кино лентата Nan zheng bei zhan ( " Борба на Север и Юг " ) от 1952 година за войната против Япония. Има и по-нови филми като Jingang Chuan ( " Жертвоприношение " ) от 2020 година за Корейската война през 1953 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР